Ανεξήγητη ήταν η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, να δημοσιεύσει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τη συμφωνία που ανοίγει τον δρόμο για τη συγχώνευση Attica Bank και Παγκρήτιας Τράπεζας, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Άλλωστε, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η στήλη, «δεν υπάρχει κιόλας άνθρωπος στον πλανήτη Γη» που να «λαμβάνει στα σοβαρά οποιοδήποτε σχόλιο που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και αφορά την Attica Bank», ειδικά αν λάβει υπόψη την κατάσταση που επικρατούσε επί ΣΥΡΙΖΑ στην Τράπεζα Αττικής.

Σύμφωνα πάντα με το «Big Mouth», η μόνη εξήγηση για τη χθεσινή ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη είναι ότι, γνωρίζοντας τα παιχνίδια που έκανε ο προκάτοχός του, Αλέξης Τσίπρας με την Τράπεζα Αττικής, επιχειρεί να τον εκθέσει. Να θυμίσει, δηλαδή, στο ευρύ κοινό πως επί ΣΥΡΙΖΑ η Αττικής έφτασε στα όρια της χρεοκοπίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, κατά λάθος βάζει πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, «αλλά τη βάζει με τον λάθος τρόπο», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η στήλη.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η στήλη Big Mouth σήμερα ΕΔΩ.