Με τα ιερά δεσμά του γάμου δέθηκε ο Βασίλης Γακόπουλος, δικηγόρος και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, και η Μαρία Χατζηγεωργίου, επικοινωνιολόγος, που συμμετέχει στην επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ, τους οποίους πάντρεψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου στο νησί της Λέσβου.

romanos_gamos__1_
romanos_gamos__5_


Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον επιβλητικό Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας στα Πάμφιλα, τόπο καταγωγής της νύφης. Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο Νίκος Παπουτσής, αναπληρωτής διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, και ο Ορφέας Γεωργίου, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

romanos_gamos__4_
romanos_gamos__6_

Ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα «Ελιά & Θάλασσα», έναν ειδυλλιακό χώρο στη Σκάλα Λουτρών, όπου τους καλεσμένους ξεσήκωσε με τις επιτυχίες του ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Το planning και όλη την άψογη οργάνωση του γάμου υλοποίησε η «Terpsis Events» Ελπίδα Κουμαρέλα. Τον ξεχωριστό στολισμό που κέρδισε τις εντυπώσεις ανέλαβε το ανθοπωλείο «Μ & Β Flower Art», πρώην Παλαιολόγου. Για τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση υπεύθυνος ήταν ο Σάκης Μπατζάλης. Το στήσιμο του χώρου της δεξίωσης επιμελήθηκε η «Ηχώ», dj ήταν ο Γιάννης Καράβης, ενώ η γαμήλια τούρτα ήταν δημιουργία του ζαχαροπλαστείου «Πανταζής».

romanos_gamos__2_
romanos_gamos__3_