Εξαιρετικά μεγάλη είναι η ανταπόκριση στο κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, για προσωπικές συναντήσεις με πολίτες, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο γραφείο του στην πλατεία Κουμουνδούρου, όπως μαρτυρούν τα δεκάδες τηλεφωνήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το parapolitika.gr δοκίμασε να δει πώς κλείνονται τα ραντεβού, με το τηλεφωνικό κέντρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει πως μόνο για την αυριανή ημέρα έχουν προγραμματιστεί 500 ραντεβού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, όπως θα ακούσετε να λέει η ευγενέστατη τηλεφωνήτρια, είναι αδύνατον για τον κ. Κασσελάκη μέσα σε τρεις ώρες να δει και τα 500 άτομα. Ακόμη, όπως λέει, θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες συναντήσεις.

Ακούστε το ηχητικό:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2lzfuy1spjd)
Νωρίτερα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι «ευχαριστούμε τους πολίτες για την ανταπόκριση και τους ενημερώνουμε πως το αυριανό κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη είναι το πρώτο από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό ότι δίνει ραντεβού στην Κουμουνδούρου αύριο Πέμπτη (11/7), 17:00-20:00, και καλεί τον καθένα προσωπικά να συζητήσουν για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αύριο Πέμπτη, στο γραφείο μου στην Κουμουνδούρου, 17:00-20:00, θα συναντήσω πολίτες. Όχι όλους μαζί. Τον καθένα προσωπικά. Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Έρχεσαι κατευθείαν και με συναντάς, χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Σε περιμένω».