Στο πώς κατέκτησε τόσο καλή φυσική κατάσταση απάντησε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΕΡΤNews και τον Απόστολο Μαγγηριάδη.

Τα "μυστικά" της διατροφής του



«Τρώω τα φαγητά που μου έδωσε ο Θεός, έχω κόψει τη ζάχαρη. Κάνω πλήρη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία. Δε χρειάζομαι συσκευασμένα τρόφιμα, σνακ και σκουπίδια, δεν τρώω προϊόντα υψηλής επεξεργασίας. Τρώω φαγητά που μου δίνουν ενέργεια.

Στην Ελλάδα, είμαστε πολύ τυχεροί. Το φαγητό είναι πολύ πιο υγιεινό απ’ ό,τι στις ΗΠΑ. Μπορώ να το πω αυτό από κάθε άποψη. Στις ΗΠΑ κυριαρχεί η κουλτούρα του γρήγορου φαγητού κι αυτό είναι κακό. Κάθε πρωί τρώω τρία αβγά με φέτα. Τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά, φασόλια, σούπες, ψάρι, λαχανικά, χόρτα» εξήγησε ο κ. Τσούνης.

Παράλληλα τόνισε: «Πάω γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα, κάνω περίπου 40 λεπτά βάρη και περπατάω πολύ. Έχασα 40 κιλά σε δύο χρόνια στην Ελλάδα».

«Νιώθω άλλος άνθρωπος. Έχασα όσα κιλά ζυγίζει η κόρη μου η Γιάννα. Νιώθω πιο υγιής και πηγαίνω στη λαϊκή να ψωνίσω» κατέληξε ο Αμερικανός πρέσβης.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2mzc68hoozd)