Εντείνονται οι φήμες για αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο, με τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, να φαίνεται πως «φλερτάρει» (και μάλιστα για τα καλά) με την ιδέα να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στον χώρο των media. Όπως αναφέρει, βέβαια, η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, πιο πιθανό έμοιαζε ο Mr Seajets να εμπλεκόταν στη μουσική βιομηχανία, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται.

Άλλωστε, σύμφωνα με τη στήλη, εξίσου απίθανο έμοιαζε να εμπλακεί ο Μάριος Ηλιόπουλος με το ποδόσφαιρο, όμως όχι μόνο το έκανε, αλλά το έπραξε και σε πρώτο επίπεδο.

Πέραν, πάντως, της φημολογίας για είσοδο του ακτοπλόου στα μιντιακά δρώμενα, η στήλη Big Mouth πληροφορείται και για ζωηρό ενδιαφέρον του Φίλιππου Βρυώνη να επανέλθει στο σκηνικό και μάλιστα με πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι. Μετά την πώληση (με τη μεσολάβηση του Νίκου Παππά και του Αλέκου Φλαμπουράρη) του «Ε» στον Ιβάν Σαββίδη, το Big Mouth αναφέρει πως ο επιχειρηματίας φαίνεται αποφασισμένος να επιχειρήσει ξανά στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Διαβάστε όλη τη στήλη Big Mouth ΕΔΩ