Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν ανατροπές στον δρόμο προς την εσωκομματική κάλπη της 6ης και της 13ης Οκτωβρίου στο ΠΑΣΟΚ, με την αιτία γι' αυτό να είναι η πιθανή κάθοδος στην εκλογική κονίστρα της Άννας Διαμαντοπούλου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, επικαλούμενη δημοσκοπική πηγή της, η Άννα Διαμαντοπούλου φαίνεται ικανή να αλλάξει το status που επικρατούσε μέχρι και προχθές στα ενδότερα της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς είναι η μόνη υποψηφιότητα που έχει προϋποθέσεις να επαναπατρίσει κόσμο από τη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό βέβαια δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, με τη στήλη Big Mouth να υπενθυμίζει πως η Άννα Διαμαντοπούλου εμφανιζόταν να διαπραγματεύεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε το ενδεχόμενο να προταθεί για το αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας είτε να γίνει υπουργός στην κυβέρνησή του.

Πέραν πάντως της πρώην επιτρόπου και ιδρύριας του οργανισμού «ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη» και της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς της, υπάρχει και ένα αφήγημα που δείχνει να... μπάζει νερά καθ' οδόν για την εσωκομματική αναμέτρηση και αυτό αφορά τον βουλευτή Ηλείας και υποψήφιο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη.

Και αυτό γιατί μπορεί ο ίδιος να κάνει λόγο για «κακιά δεξιά» και για την ανάγκη «στροφής του ΠΑΣΟΚ προς τα αριστερά», ωστόσο η στήλη Big Mouth υπενθυμίζει το εξής: πως ο Μιχάλης Κατρίνης ήταν εκείνος που είχε διοριστεί πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ επί συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth ΕΔΩ