Μαζί δείπνησαν στην ψαροταβέρνα «Παράμαλο» ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης και ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Και πιθανώς αυτό το τραπέζι να είχε τη δική του σημασία, μολονότι δεν είναι γνωστό το τι συζητήθηκε, αν ληφθεί υπόψιν το ότι οι δύο άνδρες συζητούσαν επί ένα τρίωρο. Ενδεχομένως, δε, η κουβέντα να συσχετίζεται με το επόμενο μεγάλο project του ισχυρού άνδρα της ΔΕΗ, το οποίο αφορά τα δίκτυα και το οποίο τον απασχολούσε από την εποχή που ο Κυριάκος Πιερρακάκης ήταν υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα πάντα με το Big Mouth.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

«Ένας φίλος από τους τακτικούς θαμώνες της ψαροταβέρνας «Παράμαλο» με πήρε τηλέφωνο αργά το βράδυ, για να μου μεταφέρει μια κοσμική (σχετικώς) πληροφορία. Μου είπε ότι σε διπλανό (προφανώς από αυτό που καθόταν ο ίδιος) τραπέζι δειπνούσαν ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, και ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης. Επειδή ο άνθρωπός μου, αν και είχε στήσει αυτί, όντας βαρήκοος δεν κατάφερε να ακούσει απολύτως τίποτε από τα όσα συζήτησαν επί ένα τρίωρο οι δύο άνδρες, από τον χρόνο και μόνο που διήρκεσε το δείπνο συμπεραίνω ότι δεν συζητούσαν για ψάρια. Βλέπετε, ο Στάσσης, έχοντας (σχεδόν) ολοκληρώσει το θαύμα της ΔΕΗ, από την εποχή που ήταν στο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο υπουργός Κυριάκος ασχολούνταν με τα δίκτυα, που, αν καταλαβαίνω καλά, είναι το επόμενο μεγάλο (του) project. Σε κάθε περίπτωση, και επειδή μιλάμε για δύο ανθρώπους που εκπέμπουν σε μια άλλη εποχή, όπως και να το κάνουμε, έχουν πολλά να συζητήσουν».