Σαββατοκύριακο στo Περτούλι κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ με αφορμή γάμο στενού φιλικού του ζευγαριού εφοπλιστώ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι μεταξύ των προσκεκλημένων στο γάμο και έχει ήδη μεταβεί στο Περτούλι μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Σύμφωνα με το trikalavoice πρόκειται για ζευγάρι του εφοπλιστικού κύκλου από την Αθήνα, το οποίο θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Περτούλι, εκεί όπου και θα πραγματοποιηθεί και η δεξίωση.

Κασσελάκης και Τάιλερ σε πολυτελές 5άστερο ξενοδοχείο

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΖΑ θα φιλοξενηθεί στο πεντάστερο Αρχοντικό Χατζηγάκη. Το συγκεκριμένο -επιβλητικής ομορφιάς- αρχοντικό, βρίσκεται στην καρδιά της Πίνδου, μέσα στο σπάνιας και μοναδικής ομορφιάς δάσος του Περτουλίου, στα ορεινά των Τρικάλων.

Ο ιδιοκτήτης του Αρχοντικού υποδεχόμενος το διάσημο ζευγάρι ζήτησε και έβγαλε σέλφι μαζί τους.

tyler-kasselakis-idioktitis


To Αρχοντικό Χατζηγάκη, είναι σε περιβάλλον ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Κρυμμένο στις καταπράσινες πλαγιές της οροσειράς της Πίνδου, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, με εκπληκτική θέα προς το δάσος, το χωριό και τα περτουλιώτικα λιβάδια, το ξενοδοχείο είναι ένας μοναδικός προορισμός για ξεκούραση ή για απόδραση στη φύση, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του.

Επίσκεψη στην «Ταβέρνα του Παναγιώτη»

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την γνωστή «Ταβέρνα του Παναγιώτη» στο Περτούλι, όπου γευμάτισε με παρέα απολαμβάνοντας την ντόπια κουζίνα.

Οι θαμώνες της ταβέρνας έσπευσαν να χαιρετήσουν τον κ Κασσελάκης ο οποίος φωτογραφήθηκε και με τον ιδιοκτήτη της «Ταβέρνας του Παναγιώτη» Παναγιώτη Καραμπούλα.

kasselakis-taverna