Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Άννας Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, η ανακοίνωση αυτή δεν θε γίνει με συνέντευξη Τύπου, αλλά μέσω μιας λιτής δήλωσης, η οποία ενδεχομένως να συνοδεύεται και από ένα βίντεο μικρής διάρκειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, τα στελέχη που στηρίζουν την άλλοτε Επίτροπο και υπουργό Παιδείας ανά την Ελλάδα, καθώς και τα μέλη του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, που αριθμεί πάνω από 10.000 μέλη, βρίσκονται ήδη σε διάταξη μάχης και περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση για να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά. Μάλιστα, όπως σημειώνει το Big Mouth, το επιτελείο της Άννας Διαμαντοπούλου δημιούργησε γκρουπ στο viber και μέσα σε λίγες ώρες έκαναν αποδοχή εκατοντάδες χρήστες σε όλη την Ελλάδα, δηλώνοντας στήριξη στην υποψηφιότητά της.

Σε σχέση, δε, με το ποιοι θα ταχθούν στο πλευρό της, σύμφωνα με τη στήλη, κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, να βγαίνει δημόσια και να στηρίζει την πρώην υπουργό του, ενώ υπάρχει φημολογία πως το αυτό θα πράξουν και μια σειρά από πρώην ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που θα ήθελαν σε όλους αυτούς να προσθέτει το ονοματεπώνυμο του Γιάννη Στουρνάρα.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth ΕΔΩ