Την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την Τρίτη η Άννα Διαμαντοπούλου, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο comeback.

Παράλληλα, η πρώην Ευρωπαία επίτροπος συγκροτεί το στενό της επιτελείο που θα δώσει τη μάχη των εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής της καμπάνιας της, σε οργανωτικό κυρίως επίπεδο, θα είναι η Ευγενία Λόκανα από την Κοζάνη, alter ego της Άννας Διαμαντοπούλου τα τελευταία 30 χρόνια. Η Ευγενία Λόκανα υπήρξε για πολλά χρόνια διευθύντρια του γραφείου της Άννας Διαμαντοπούλου, τόσο στο πολιτικό της γραφείο όσο και κατά την άσκηση των υπουργικών καθηκόντων της.

Υπό την καθοδήγηση της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, το επιτελείο της Άννας Διαμαντοπούλου έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για τη συγκέντρωση των 5.000 υπογραφών που απαιτούνται, προκειμένου να ανακηρυχθεί υποψήφια, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο. Μάλιστα, προς την κατεύθυνση αυτή, «ανέβηκε» στην προσωπική ιστοσελίδα της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ πλατφόρμα συλλογής υπογραφών για την υποψηφιότητά της, η οποία είναι προσβάσιμη από τον ιστότοπο www.diamantopoulou.gr.

Παράλληλα, στο Viber έχει δημιουργηθεί ομάδα, στην οποία μέχρι στιγμής μετέχουν πάνω από 4.000 χρήστες, ενώ υπάρχουν άλλα 10.000 μέλη που δραστηριοποιούνται στο Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, που λειτουργούν ήδη ως πολλαπλασιαστές της υποψηφιότητας της πρώην υπουργού.