Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί η κόντρα του Στέφανου Κασσελάκη με τον Δημήτρη Παπανώτα, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να τρώνε μαζί σε μεζεδοπωλείο στη Λούτσα.

*Διαβάστε εδώ: Απορούν και στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη που παρέχει ο Κασσελάκης στον Πολάκη - Τι λένε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις στελέχη και βουλευτές του κόμματος

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να διαγράψει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω μιας δήλωσης που είχε κάνει ο δημοσιογράφος στο παρελθόν.

«Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα μια γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της», ήταν η δήλωση του δημοσιογράφου που είχε προκαλέσει την διαγραφή του.

Αυτό είχε στοιχίσει αρκετά στον Δημήτρη Παπανώτα που εκ τότε είχε αναφερθεί πολλές φορές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, εκφράζοντας την απογοήτευσή του.

Πλέον, όμως, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα έχει επέλθει η συμφιλίωση.

*Φωτογραφίες: tlife.gr