Με τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης τους περίπου 1500 καλεσμένους, εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες απ' όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Ειδικότερα στην δεξίωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής Κ.Τασούλας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλ. Χαρίτσης, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτρης Χούπης, ο αντιπρόεδρος της ΕΕ Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Γ. Στουρνάρας.

Πρόσκληση έλαβαν δήμαρχοι ακριτικών και μαρτυρικών περιοχών, εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών, διακεκριμένοι αθλητές και αρχηγοί ομάδων που κατέκτησαν ευρωπαϊκά τρόπαια, πλημμυροπαθείς από τη Θεσσαλία, άνθρωποι από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, Έλληνες που έχουν διακριθεί στο εξωτερικό για την επιστημονική τους έρευνα, αλλά και απλοί πολίτες που διακρίθηκαν για την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο και συγκίνησαν με τις πράξεις τους ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα «πηγαδάκια» που ξεχώρισαν

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπήρξαν και πολλά πηγαδάκια στον κήπο του Προεδρικού. Αρχικά συνομίλησαν σε χαλαρό κλίμα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ στην παρέα αργότερα προστέθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης και ο κ. Κουτσούμπας αντάλλαξαν θερμή χειραψία. Σημειώνεται ότι στο πηγαδάκι που είχε στηθεί συμμετείχε για λίγο και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος, μάλιστα, είχε και χειραψία με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ένα άλλο «πηγαδάκι» ήταν αυτό ανάμεσα στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, την Άννα Διαμαντοπούλου και την Νάντια Γιαννακοπούλου οι οποίοι συνομίλησαν για λίγο. Και οι τρεις έχουν θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.


Ο γάμος Κασσελάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αν προετοιμάζεται για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ στην Κρήτη. «Οι ετοιμασίες για τον γάμο βαίνουν καλώς» ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Στη συζήτηση παρενέβη και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Στην Ανατολική Κρήτη οι γάμοι πάνε περίφημα στη δυτική έχουμε πρόβλημα» εννοώντας τους νομούς Ρεθύμνου και Χανίων που παρέμειναν μπλε στον χάρτη των ευρωεκλογών...

koutsoubas_-_androulakis
koutsoubas_-_kasselakis_-_androulakis
koutsoubas_-_kasselakis
koutsoubas_-_xaritsis_-_androulakis
mitsotakis_-_sakellaropoulou
mitsotakis-androulakis-konstantopoulou


Δείτε φωτογραφίες:

kossioni_-_bakogiannis
panagopoulou


karabeti
giannakopoulou


bazaka
diamantopoulou


michailidou
monoguiou
proedriko_4
proedriko_5
notopoulou
proedriko___3



notopoulou
proedriko_3

proedriko_1
proedriko_2