«Ντου» έκανε ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μετά τη διαγραφή του λόγω του bullying που έκανε σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Σωκράτη Φάμελλο να... του κλείνει την πόρτα, λέγοντάς του: «Δεν μπορείς να μπεις», με τον αψύ Κρητικό και πρώην υπουργό να αποχωρεί και να λέει με νόημα «Εγώ πάντα είμαι ΣΥΡΙΖΑ, κοιτάτε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι».

Πηγές ΝΔ για Πολάκη

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο στελεχών της ΝΔ για την «εισβολή» του Παύλου Πολάκη στην αίθουσα της Βουλής όπου πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λίγα λεπτά μετά τη διαγραφή του για το bullying στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Παύλος Πολάκης, που παραμένει αμετανόητος για το νέο επεισόδιο στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής, αντέδρασε έντονα όταν ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, του ζήτησε τον λόγο για την παρουσία του στην αίθουσα ενώ δεν είναι πλέον μέλος της.

Στελέχη ΝΔ έλεγαν πως «πρώτη φορά βλέπουμε πάντως κάποιον να μπαίνει μέσα σε θεσμικό όργανο από το οποίο έχει διαγραφεί».

«Ίσως το γεγονός το ότι ο Κασσελακης δεν ειπε λέξη για αυτό στην ομιλία του, να επιβεβαιώνει γιατί έγινε έτσι», σχολίαζαν.

Δείτε φωτογραφίες:

polakis-famellos3_0_jpg
polakis-famellos4_0_jpg
polakis-famellos-vouli_0_jpg
polakis-ko6_jpg
polakis-ko8_jpg
polakis-ko9_jpg
polakis-ko17_jpg
polakis-ko19_jpg
polakis-famellos_0_jpg
polakis-famellos1_0_jpg
polakis-famellos2_0_jpg