Αίσθηση προκάλεσε η συναισθηματική αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού, η οποία αναλύθηκε σε δάκρυα μετά το bullying που άσκησε ο Παύλος Πολάκης σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.

Η συμπεριφορά Πολάκη οδήγησε στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προκάλεσε και το ξέσπασμα της Αθηνάς Λινού, η οποία, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του υπουργού.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο» ήταν η αυθόρμητη αντίδραση ενσυναίσθησης της Αθηνάς Λινού.

Βίντεο από τη στιγμή που η Αθηνά Λινού ζητεί συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2yp1rrg7kch)
Ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης, συνέχισε αμετανόητος δηλώνοντας ότι θα το ξαναέκανε, ενώ πήγε και στην αίθουσα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ παρά τη διαγραφή του διαμαρτυρόμενος στον Σωκράτη Φάμελλο.

Πάντως στην ομιλία του, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκανε αναφορά στο περιστατικό και στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη.

Μπαίνοντας στην αίθουσα για τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Αθηνά Λινού έγινε αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων από τους συναδέλφους της.

Όλοι έσπευσαν να μάθουν πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό, ενώ περίσσεψαν τα παρηγορητικά λόγια. Η κα Λινού έδειχνε στο κινητό της στην Μαρίνα Κοντοτόλη το βίντεο με την χυδαία επίθεση Πολάκη στην συνεργάτιδα του Αδ. Γεωργιάδη, ενώ δίπλα της ήταν και άλλοι βουλευτές, όπως ο Χρήστος Γιαννούλης. Μία από τις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Έλενα Ακρίτα, έσπευσε να την αγκαλιάσει και τη τη φιλήσει επιδεικτικά, δείχνοντας την συμπαράστασή της.

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε στην κα Έλενα Ακρίτα επιστολή χαρακτηρίζοντας «προσβλητική» την ανάρτησή της στο Facebook αναφορικά με την παρουσία της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δείτε φωτογραφίες:

linou-ko13_jpg
linou-ko_jpg
linou-ko1_jpg
linou-ko2_jpg
linou-ko3_jpg
linou-ko4_jpg
linou-ko10_jpg
linou-ko11_jpg
linou-ko12_jpg