Συνεχίζεται η διεύρυνση των υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου σε όλη την Ελλάδα, ενώ όλο και πληθαίνουν οι δημόσιες αναφορές στήριξης από σημαίνοντα πρόσωπα του Κινήματος, σύμφωνα με πηγές από το επιτελείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. 

Η αρχή έγινε από τον Νίκο Παπανδρέου, ακολούθησε και δεύτερος ευρωβουλευτής ο Σάκης Αρναούτογλου, ενώ αυτή την εβδομάδα αίσθηση προκάλεσε η δημόσια στήριξη Γερουλάνου από το ιστορικό στέλεχος, πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ αλλά και πρωταγωνιστική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα, Γιώργο Ανωμερίτη.

Ο ίδιος, ο Παύλος Γερουλάνος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν σταματάει να συναντάει στελέχη και πολίτες, με το κύμα της στήριξης στην υποψηφιότητά του να επιφυλάσσει και άλλες ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Το επιτελείο του Παύλου Γερουλάνου τις επόμενες μέρες «κλειδώνει» το σύνολο της επικοινωνιακής καμπάνιας καθώς και τον προγραμματισμό των περιοδειών του. Περιοδείες που θα είχαν ήδη πολλαπλασιαστεί σε ακόμα μεγαλύτερο ρυθμό, αλλά ο ίδιος ο Παύλος Γερουλάνος ζήτησε να έχει χρόνο να αφοσιωθεί στην υπεράσπιση και ανάδειξη των θέσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή σε δύο κρίσιμα νομοσχέδια, το πρώτο για τη συγχώνευση της Παγκρήτιας Τράπεζας με την Attica Bank και το δεύτερο για τις ΔΕΚΟ και τη δημόσια περιουσία, αυτή και την επόμενη εβδομάδα.

Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε αμέσως θετικά όταν του ζητήθηκε από το Κίνημα να είναι ο εισηγητής και στα δύο νομοσχέδια που αφορούν το σύνολο της ελληνικής οικονομίας.

Στην παρέμβασή του μάλιστα για το τραπεζικό σύστημα ο Παύλος Γερουλάνος είχε την ευκαιρία να αναδείξει το ΠΑΣΟΚ ως τον βασικό ιδεολογικό και προγραμματικό αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως υπογράμμισε μιλώντας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση ο Παύλος Γερουλάνος «αιχμηρό θα με δείτε απέναντι στα όσα απαράδεκτα έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία στους τρόπους που έχουμε να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Ο κόσμος θα μας κρίνει κατά πόσο μπορούμε να κάνουμε οι υποψήφιοι αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη, όχι μεταξύ μας».

Τις επόμενες μέρες ο επιμένων πολιτικά Παύλος Γερουλάνος θα επικεντρωθεί σε καίρια ζητήματα όπως η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και η πολιτική προστασία.