Άμεση απάντηση στην Έλενα Ακρίτα και την επικριτική αναφορά περί... «Κουρτάκηδων» που την «βρίζουν» μετά την απίστευτη ανάρτησή της για την εμφάνιση της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου στο προεδρικό Μέγαρο για τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας έδωσε ο Γιάννης Κουρτάκης. Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» τόνισε χαρακτηριστικά πως «συμπονεί» την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβανόμενος την επιλογή της να «εκφράσει τον πολακισμό», μετά τη διαγραφή του βουλευτή Σφακίων από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας με νόημα πως έχει «μόνο συμπόνια, αγάπη και απεριόριστη κατανόηση για την κυρία».

*Διαβάστε ακόμα: Η ΕΣΗΕΑ τα "έψαλε" στην Έλενα Ακρίτα: "Προσβλητική η ανάρτηση σας - Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη:

«Διάβασα (ομολογώ) μέσα στη κάψα του καλοκαιριού τη φρέσκια ανάρτηση της Elena Akrita. Λέει λοιπόν, ότι αποτελεί «τιμή και καμάρι» της, να την «βρίζω», και με συγκαταλέγει μεταξύ μεταξύ των άλλων υβριστών της. Σπεύδω να επισημάνω ότι δεν έχω καμία τέτοια διάθεση. Μόνο συμπόνια, αγάπη και απεριόριστη κατανόηση για την κυρία. Άλλωστε αντιλαμβάνομαι την επιλογή της, να εκφράσει εντός της ΚΟ τον «Πολακισμό», τώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis απέπεμψε τον αυθεντικό εκφραστή του». 



Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με άρωμα... Πολάκη

Σημειώνεται πως η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της, πέραν του... καημού για τη διαγραφή Πολάκη (στην οποία θα αναφερθεί προφανώς εν ευθέτω χρόνω), αναφέρθηκε με υποτιμητικά σχόλια στον Θάνο Πλεύρη, λέγοντας πως «ουρλιάζει υπερασπιζόμενος την Κατερίνα Παναγοπούλου», ενώ χρησιμοποίησε τη λέξη «σκυλολόι» για όσους τάχθηκαν στο πλευρό της.

Καταφέρθηκε στη συνέχεια εναντίον της ΕΣΗΕΑ, που την κάλεσε να σβήσει την επικριτική ανάρτηση σε βάρος της δημοσιογράφου, ενώ θύμισε... Πολάκη, λέγοντας πως «συγγνώμη δεν ζητάω από κανέναν», χαρακτηρίζοντας «τιμή και καμάρι να με βρίζουν χυδαία Πλεύρηδες, Βορίδηδες, Κουρτάκηδες».

Αναφέρει συγκεκριμένα: 

«Δε φτάνει που είχαμε τον καημό μας με τη διαγραφή Πολάκη (θα τα πούμε αργοτερα αυτά, να ηρεμήσουμε πρώτα) ξαφνικά ο Πλεύρης στη Βουλή άρχισε να ουρλιάζει εναντίον μου υπερασπιζόμενος την Κατερίνα Παναγοπουλου.
Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβερνηση έχει αυτή η γυναίκα. Έπεσε όλο το σκυλολοι να την υπερασπιστεί. Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κινητοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν να μου κουνήσει το δάχτυλο. Ποιος - η ΕΣΗΕΑ. Πού όταν τα πετσωμενα δημοσιογραφικα σφουγγαρόπανα δολοφονούν χαρακτήρες άξιων κι έντιμων δημοσιογράφων, ούτε που ιδρώνει το αυτάκι της.
Βγήκε η αντιπρόεδρος Αρια Αγάτσα να πει πως στο γάμο ομόφυλων «υπάρχει και η αντιθετη άποψη» - αντιθετη άποψη στα ανθρώπινα δικαιώματα!!! - κι αντί να να την ψέξουν δημοσίως, όπως έκανε με μένα, με πήρε η Μαρια Αντωνιάδου να με παρακαλέσει να σβήσω την σχετική ανάρτηση.
Τέλος, συγγνώμη δεν ζητάω από κανένα. Και στην τελικη, το να με βρίζουν χυδαία Πλεύρηδες, Βορίδηδες, Κουρτακηδες τιμή μου και καμάρι μου».