Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι παρευρέθησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ως επίσημοι προσκεκλημένοι του Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η σύζυγός του ήταν παρόντες χθες το βράδυ στο δείπνο στο Λούβρο που παρέθεσε η ΔΟΕ προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων. Ενώ σήμερα το απόγευμα πήγαν στο Ελιζέ για τη δεξίωση του Εμανουέλ Μακρόν στους ξένους ηγέτες.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στις όχθες του Σηκουάνα, όπου παρακολούθησαν την φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αρχικά επικρατούσε μόνο συννεφιά. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε μια φωτογραφία του με την Μαρέβα Μητσοτάκη: «Πριν τη βροχή» έγραψε ο πρωθυπουργός, ποστάροντας φωτογραφία με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.


Ωστόσο, στην πορεία άρχισε να βρέχει και μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη, η βροχή δυνάμωσε. Οι περισσότεροι κατέφυγαν σε ομπρέλες και αδιάβροχα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος κάθονταν δίπλα δίπλα με τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έσπευσε χαμογελώντας να απαθανατίσει τη σκηνή με τον πρωθυπουργό να φορά το αδιάβροχό του.

Δείτε φωτογραφίες:

mitsotakis-mareva-olympics2_jpg
mitsotakis-mareva-olympics4_jpg
mitsotakis-mareva-olympics5_jpg
mitsotakis-mareva-paris11_0_jpg
mitsotakis-mareva-olympics8_jpg