Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, τελετή έναρξης: Τα "πειράγματα" της Μαρέβας στον Μητσοτάκη εν μέσω... βροχής - Οι φωτογραφίες του πρωθυπουργικού ζεύγους με αδιάβροχο
Η selfie me φόντο τον Πύργο του Άιφελ
Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η σύζυγός του ήταν παρόντες χθες το βράδυ στο δείπνο στο Λούβρο που παρέθεσε η ΔΟΕ προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων
Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η σύζυγός του ήταν παρόντες χθες το βράδυ στο δείπνο στο Λούβρο που παρέθεσε η ΔΟΕ προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων. Ενώ σήμερα το απόγευμα πήγαν στο Ελιζέ για τη δεξίωση του Εμανουέλ Μακρόν στους ξένους ηγέτες.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στις όχθες του Σηκουάνα, όπου παρακολούθησαν την φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ωστόσο, στην πορεία άρχισε να βρέχει και μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη, η βροχή δυνάμωσε. Οι περισσότεροι κατέφυγαν σε ομπρέλες και αδιάβροχα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος κάθονταν δίπλα δίπλα με τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ.
Η Μαρέβα Μητσοτάκη έσπευσε χαμογελώντας να απαθανατίσει τη σκηνή με τον πρωθυπουργό να φορά το αδιάβροχό του.