Με τον "παπα Μιχάλη" - κατά κόσμον Μιχάλη Αεράκη - της τηλεοπτικής σειράς "Σασμός" συναντήθηκε στα Ανώγεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Μάλιστα σε βίντεο που ανάρτησε στα social media ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε χαριτολογώντας ότι «ευτυχώς στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε ανάγκη από σασμό».

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στα Ανώγεια με αφορμή τα Υακίνθεια δίνοντας, μάλιστα, το παρών σε εκδήλωση στη μνήμη του «πρύτανη της καρδιάς μας», όπως είπε, Γιώργου Γραμματικάκη. Μάλιστα ο κ. Ανδρουλάκης παρακολούθησε την εκδήλωση μαζί με τον Μιχάλη Αεράκη, με τον "παπά - Μιχάλη" να εξηγεί τους λόγους που πλήθος κόσμου τιμά με την παρουσία του το πολιτισμικό φεστιβάλ της περιοχής.

Μάλιστα ο δημοφιλής καλλιτέχνης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, στήριξε ανοικτά τον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας πως είναι «σημερινός και αυριανός πρόεδρος» όπως ανέφερε. Ο Μιχάλης Αεράκης έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας πως είναι καθαρός και έντιμος πολιτικός γι' αυτό και θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. «Κοκκίνισα» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή τα λόγια στήριξης από τον ηθοποιό και έσφιξαν τα χέρια.

Δείτε βίντεο: