Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση είχε προβεί στη Σάσα Σταμάτη για λογαριασμό των Παραπολιτικών το 2017 ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που πλέον ετοιμάζει... βαλίτσες για Βρυξέλλες, αποτελώντας την πρόταση της κυβέρνησης για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Κομισιόν.

parapolitika.gr - O Απόστολος Τζιτζικώστας στη Σάσα Σταμάτη [Trailer] | Parapolitika

*Διαβάστε ακόμα: Απόστολος Τζιτζικώστας: Ο νέος επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ

Τζιτζικώστας: "Μου αρέσει να με λένε Τζίτζι - Μπορώ να κάνω και καουμποϊλίκια στην πολιτική, πεθαίνω για τις μακαρονάδες"

Ακομπλεξάριστος εξήγησε ότι δεν τον ενοχλεί να τον φωνάζουν είτε με το μικρό του είτε με το υποκοριστικό του που είναι «Τζίτζι». «Μου αρέσει πολύ, γιατί το ακούω από μικρό παιδί. Τον πατέρα μου τον φώναζαν “Τζίτζι”. Τα αδέλφια μου και εμένα οι φίλοι μάς φωνάζουν “Τζίτζι”. Οταν με πήρες τηλέφωνο πρώτη φορά και μου είπες “Τζίτζι, τι κάνεις;”, πραγματικά χάρηκα πολύ», έλεγε μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη.

«Είμαι ευτυχισμένος με ό,τι έχω, ακόμη και αν δεν είμαι στην πολιτική, αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω και καουμποϊλίκια», έλεγε επίσης χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε δε και τη μεγάλη του αδυναμία: Στην ερώτηση «Σε τι δεν μπορείς να αντισταθείς;», απάντησε άνευ... περιστροφών:

«Σε μια μακαρονάδα με ό,τι σάλτσα κι αν είναι. Για τις μακαρονάδες πεθαίνω».

Αγαπημένο τραγούδι το "Μέχρι το τέλος του κόσμου"

Ήταν, δε, πολύ συναισθηματικός και για τη σχέση με τη σύζυγό του, Ελεάνα Βλάχου:

«Η βέρα δεν βγαίνει, γνωριστήκαμε το 2007, παντρευτήκαμε το 2014, στη μέση κάναμε ένα διάλειμμα δύο ετών, κατάλαβα πόσο μου λείπει, πόσο λάθος ήμουν να απομακρυνθώ».

Το αγαπημένο του τραγούδι, δε, το οποίο είναι και το αγαπημένο του κομμάτι μαζί με τη σύζυγό του είναι ένα: Το «Μέχρι το τέλος του κόσμου» του Αντώνη Ρέμου. «Είναι το τραγούδι μας με την Ελεάνα, αν ακούσεις τα λόγια, θα καταλάβεις», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν δίστασε, δε, να πει πως είναι «καψούρης» με τη σύζυγό του. «Απόστολε, είσαι καψούρης;», τον ρώτησε η Σάσα Σταμάτη, με τον ίδιο να απαντά: «Ναι, είμαι».

Σημειώνεται πως όταν δινόταν η συνέντευξη, το 2017, η Ελεάνα περίμενε το πρώτο της παιδί. Πλέον το ζευγάρι έχει δύο παιδιά.