Κάτι περισσότερο από τρεις µήνες απέχουν οι εσωκοµµατικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και οι κόντρες στα στρατόπεδα των υποψηφίων δίνουν και παίρνουν.

Χαρακτηριστική περίπτωση, αυτή του Χάρη ∆ούκα, τον οποίο οι αντίπαλοί του τον κατηγορούν για παραµέληση των δηµαρχιακών καθηκόντων του, ενώ υποστηρίζουν ότι µετατρέπει µέρα µε τη µέρα όλο και περισσότερο το δηµαρχείο της Αθήνας στην Πλατεία Κοτζιά σε... εκλογικό κέντρο.

Επίσης προσθέτουν ότι στην πίσω µεριά του ιστορικού κτιρίου, στον πρώτο όροφο, έχει στηθεί το «επιτελείο αγώνα», όπου ο Χρήστος Πρωτόπαπας έχει το γενικό πρόσταγµα.

Στη συγκεκριµένη αίθουσα, όπου υπάρχει η µνηµειακή τοιχογραφία του Φώτη Κόντογλου, λένε ότι πραγµατοποιούνται οι περισσότερες συσκέψεις, ενώ κάποιες σε πιο στενό κύκλο γίνονται στο γραφείο του δηµάρχου. Οι άσπονδοι φίλοι του ∆ούκα λένε ότι το µοναδικό σηµείο του πρώτου ορόφου στο οποίο ακόµη ασχολούνται µε τον δήµο είναι αυτό της διευθύντριας του δηµάρχου, Μάρως Μπαντέκα, που δεν πολυασχολείται µε τις πολιτικές φιλοδοξίες του προϊσταµένου της.

Δημοσιεύθηκε στα «Secret» των «Παραπολιτικών» στις 03.08.2024