Στα Χανιά βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαρέβα ΜητσοτάκηΑν και ο πρωθυπουργός έφυγε εσπευσμένα τη Δευτέρα 12 Αυγούστου για την Αθήνα λόγω της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Αττική, η σύζυγός του παρέμεινε στην Κρήτη για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Το βράδυ της Δευτέρας η Μαρέβα Μητσοτάκη βρέθηκε μαζί με την παρέα της στο γνωστό «Καφενείο 1912» που βρίσκεται στα Μεγάλα Χωράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, μία επίσκεψη στην παραλία είναι πάντα μέσα στο καθημερινό πρόγραμμα της συζύγου του πρωθυπουργού, ενώ δεν λείπουν επισκέψεις σε ταβερνάκια, όπως αυτή που έκανε το βράδυ της Δευτέρας.

Το μαγαζί που επέλεξε να δειπνήσει με φίλους η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει γίνει σταθερή επιλογή ντόπιων και επισκεπτών για τα νόστιμα πιάτα του αλλά και για τις πολύ καλές τιμές του.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η Μαρέβα Μητσοτάκη, χαλαρή και ευγενική, δοκίμασε μερικά από τα παραδοσιακά πιάτα, απολαμβάνοντας τη βραδιά και την ηρεμία της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο είχαν επισκεφθεί την προηγούμενη εβδομάδα ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή.