«Έφυγε» από τη ζωή ανήμερα Δεκαπενταύγουστο ο πατέρας της δικηγόρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», Χάιδως Παναγιωτοπούλου και πεθερός του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, σε ηλικία 81 ετών.

Ο εκλιπών τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με θάρρος και πείσμα για τη ζωή ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος από τη Λεντεκάδα ήταν συνταξιούχος αυτοκινητιστής, οδηγός ταξί με έδρα την Κυπαρισσία στην οποία έζησε κι έκανε οικογένεια με τη σύζυγό του Δήμητρα Αργυροπούλου από το Σελλά.

Μεγάλωσαν με ήθος, αρχές και στοργικότητα, και σπούδασαν τρία παιδιά, τη Χάιδω νομικό, τον Γιώργο στρατιωτικό και την Γιώτα καθηγήτρια φυσικής αγωγής η οποία είναι σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Ήταν δουλευταράς και επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος στο Σωματείο ταξί Κυπαρισσίας.

Στη ζωή του ευτύχησε να δει τα παιδιά του να προοδεύουν, να ανοίγουν τα φτερά τους, να κάνουν οικογένειες και χάρηκε με τα εγγόνια του!

Μεγάλη του αγάπη, εκτός φυσικά από την οικογένειά του, ήταν η ΑΕΚ.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία

Η εξόδιος Ακολουθία για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο θα τελεστεί αύριο Παρασκευή και ώρα 5.00 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως στην Κυπαρισσία.