Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ήρθε η πρώτη αντίδραση του Παύλου Πολάκη μετά την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το parapolitika.gr σχετικά με τα όσα είπε ο βουλευτής Χανίων σήμερα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας έθεσε θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

Διαβάστε εδώ: Αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο του parapolitika.gr: Η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ - "Η σημερινή ηγεσία δεν φέρνει ελπίδα"

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει ότι το parapolitika.gr μετέφερε ακριβώς τα λεγόμενα του στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ διερωτούμενος μάλιστα με σκωπτικό ύφος πώς ήρθε στην κατοχή του το συγκεκριμένο ηχητικό. «Πολύ θα ήθελα να μάθω που τα βρήκαν γιατί εγώ ούτε γράμμα δεν στέλνω», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Αναφορικά με το θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πολάκης τονίζει ότι «είναι σαφέστατο το τι είπα και το τι θα κάνω». «Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση», υπογραμμίζει ο βουλευτής Χανίων βάζοντας στον κάδρο των ευθυνών τον Στέφανο Κασσελάκη και προαναγγέλοντας εμμέσως την υποψηφιότητα του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: