Τη Σκιάθο επέλεξε να επισκεφτεί το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος.


Είναι ευρύτερα γνωστό ότι τα τελευταία τρία χρόνια ο κος Βελόπουλος απολαμβάνει την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση σ’ ένα από τα πιο ωραία χωριά του Πηλίου. Ο λόγος για το εξοχικό του στις Βυζίτσα Μαγνησίας. Το Σαββατοκύριακο όμως αποφάσισε να επισκεφθεί έναν αγαπημένο του προορισμό -αφού πέρυσι λόγω των Εθνικών εκλογών- που δεν είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συναντήσει διά ζώσης οικεία του πρόσωπα.


kyriakos_velopoulos_skiathos_2-1536x1148


















Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» ξεκίνησε με το φουσκωτό σκάφος από παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου, με προορισμό την παραλία Κουκουναριές της Σκιάθου όπου τον ανέμενε ο καλός του φίλος και γνωστός επιχειρηματίας, Άρης Δερβένης.

kyriakos_velopoulos_skiathos_1
kyriakos_velopoulos_skiathos_3-1536x1061
kyriakos_velopoulos_skiathos_4


Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας, μπάνιο στις παραλίες Κουκουναριές και Μάραθα ενώ ολοκληρώθηκε με δείπνο στο εστιατόριο Carnayo. Με θέα το παραδεισένιο αυτό τοπίο του νησιού του Παπαδιαμάντη ο Κυριάκος Βελόπουλος πέρασε λίγες ώρες μακριά από την «σκληρή» πολιτική σκηνή και «φόρτισε» μπαταρίες κατά την διάρκεια της διακοπής των εργασιών της Βουλής.




Ρεπορτάζ: Γιάννης Αποστολίδης