Κορυφώνεται σήμερα το γαμήλιο γλέντι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ καθώς στις 5.00 το απόγευμα θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε ένα μικρό αμφιθέατρο στο Βοτανικό Κήπο. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στη βεράντα του Βοτανικού Κήπου με πιάτα από ντόπια προϊόντα και μετά τις 20.00 θα συναντηθούν όλοι στην ωραιότερη βίλα των Χανίων για τη δεξίωση του γάμου.

Γαμήλιο γλέντι Κασσελάκη-Μακμπέθ: Τι περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα - Το πριβέ πάρτι στον επίγειο παράδεισο, όπου η διανυκτέρευση κοστίζει 2.300 ευρώ τη βραδιά

Αμέσως μετά τη γαμήλια δεξίωση στο Βοτανικό Κήπο Χανίων, το ζευγάρι μαζί με τους 150 καλεσμένους του θα γιορτάσει με ένα πριβέ πάρτι το γάμο του, το οποίο θα λάβει χώρα στη μαγευτική βίλα Casa Scordilli, στην περιοχή Ακρωτήρι των Χανίων.

Σκαρφαλωμένη σε ένα ιδιωτικό κτήμα, η βίλα Casa Scordilli προσφέρει στο ζευγάρι και στους φιλοξενούμενους την απαιτούμενη ιδιωτικότητα αλλά και χλιδή, μπροστά στην απέραντη θέα σε ολόκληρο τον κόλπο της Σούδας.

Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο, που εκτείνεται σε μια έκταση 815 τετραγωνικών μέτρων. Η βίλα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια (δύο στο ισόγειο, τρία στον επάνω όροφο), με ιδιωτικό μπάνιο, καθιστικό, αίθουσα γραφείου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθουσα παιχνιδιών, ιδιωτικό γήπεδο τένις κι ελικοδρόμιο. Σε αυτό το υπερπολυτελές «καταφύγιο», την εντύπωση κλέβει η εξωτερική πισίνα, 140 τετραγωνικών μέτρων, περιτριγυρισμένη από τους μεγάλους καναπέδες, τις πολυτελείς ξαπλώστρες, τα τραπεζάκια του καφέ και τη μεγάλη τραπεζαρία, που ολοκληρώνουν το σκηνικό.

Ανάμεσα στις παροχές που προσφέρονται είναι ένας ιδιωτικός σεφ, μεταφορές VIP & σοφέρ, υπηρεσίες γιοτ και βόλτες με σκάφος, ασφάλεια, βόλτα με ελικόπτερο, γιατρός σε εφημερία και πολλές ακόμη. Σύμφωνα με γνωστή σελίδα κράτησης καταλυμάτων, η διανυκτέρευση στην υπερπολυτελή βίλα κοστίζει 2.300 ευρώ αυτή την περίοδο, ενώ μπορούν να φιλοξενηθούν έως δέκα άτομα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Ontime».


Κρασιά των 240 ευρώ

Οι εορτασμοί για το γαμήλιο γλέντι ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης με ένα μεγαλοπρεπές δείπνο σε γνωστό εστιατόριο των Χανίων, με εκπληκτική θέα στο Ενετικό Λιμάνι. Το πρώτο δείπνο, που διοργανώθηκε για το καλωσόρισμα των καλεσμένων, ήταν μια πολυτελής εκδήλωση σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της πόλης, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν τις τοπικές γεύσεις και τη μοναδική θέα.

Το κλίμα ήταν εορταστικό, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν την κρητική φιλοξενία και την εκλεπτυσμένη κουζίνα. Οι Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκαν ντυμένοι ομοιόμορφα, με λευκά πουκάμισα και παντελόνια σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις. Ήταν χαμογελαστοί κι ευδιάθετοι, χωρίς, όμως, να κάνουν δηλώσεις. Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς και να φωτογραφίζονται με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Τα πάντα ήταν έτοιμα από νωρίς το απόγευμα, με τους εργαζομένους του εστιατορίου να επιμελούνται και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το ζεύγος Κασσελάκη επέλεξε το premium μενού για τους περίπου εβδομήντα καλεσμένους του, μεταξύ αυτών οι τριάντα ήταν στενοί συγγενείς. Ανάμεσα στα πιάτα που γεύτηκαν ήταν μοσχαρίσιο καρπάτσιο, σαλάτα με προσούτο και μάνγκο, κριθαρότο με αστακό και κολοχτύπα και τα συνόδευσαν με τα τέσσερα καλύτερα και πιο ακριβά κρασιά του μαγαζιού.

Ο φωτογραφικός φακός ξέκλεψε κάποια κλικ από γειτονικές ταράτσες, ενώ δεκάδες ήταν τα τηλεοπτικά συνεργεία που περίμεναν μετά το τέλος του δείπνου για μια δήλωση. Λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανος Κασσελάκης κατευθύνθηκαν με τα πόδια προς το μπαρ «Συναγωγή» για το ποτό καλωσορίσματος. Σε ό,τι αφορά στο κόστος του δείπνου και πιο συγκεκριμένα στα κρασιά, η ακριβότερη ετικέτα κόστιζε 240 ευρώ, ενώ 190 ευρώ στοιχίζουν τα άλλα τρία πιο ακριβά του δημοφιλούς εστιατορίου των Χανίων.

Κασσελάκης-Μακμπέθ: Το πολυτελές δείπνο σε ειδυλλιακό σκηνικό

Κατά τη χθεσινή μέρα, οι καλεσμένοι τους είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πανέμορφη πόλη των Χανίων, να επισκεφθούν τα γραφικά σοκάκια και τα ιστορικά μνημεία της. Η ελεύθερη μέρα ήταν ιδανική για όσους επιθυμούσαν να εξερευνήσουν την πόλη. Στις 19.00 πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα δείπνο, σε ένα πολυτελές κτήμα στην περιοχή του Αποκόρωνα, λίγο έξω από την πόλη των Χανίων. Η τοποθεσία, γνωστή για το φυσικό της κάλλος και τη γαλήνη που προσφέρει, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μία ακόμη αξέχαστη βραδιά.

Ειδικότερα, η δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε ένα πολυτελές κτήμα, στο Νέο Χωριό Χανίων. Συγγενείς και φίλοι ξεκίνησαν να φτάνουν στο κτήμα από νωρίς το απόγευμα, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι κατέφθασε λίγη ώρα αργότερα με ιδιωτικό αυτοκίνητο, το οποίο μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες.

Κασσελάκης- ΜακΜπέθ: Δείτε εικόνες από το γαμήλιο δείπνο τους


pxl_20230514_185126238_mp_
dji_0483
2023-06-07
1702923421_27821b1a5412

Κασσελάκης-Μακμπέθ: Καρέ καρέ η αφιξή τους στο πολυτελές κτήμα για το γαμήλιο δείπνο - Η ευχή του πατέρα του

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, έφτασαν λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ στο κτήμα. Tο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εισήλθε στον χώρο του κτήματος, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιτρέπεται σε κανέναν να πλησιάσει σε απόσταση είκοσι μέτρων από την είσοδο.

Δείτε βίντεο:

Κασσελάκης-Μακμπέθ: Η ευχή του πατέρα του για το γαμήλιο δείπνο


Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, περιορίστηκε στο να δώσει μια σύντομη ευχή:




Δείτε φωτογραφίες:

kasselakuis41
kasselakuis42
kasselakuis29
kasselakuis31
kasselakuis34
kasselakuis35
kasselakuis23
kasselakuis25
kasselakuis60
kasselakuis37
kasselakuis61
kasselakuis62
kasselakuis63
kasselakuis59
kasselakuis53
kasselakuis38
kasselakuis64
kasselakuis28
kasselakuis14
kasselakuis16
kasselakuis17
kasselakuis6
kasselakuis12
kasselakuis26
kasselakuis27
kasselakuis64
kasselakuis12
kasselakuis6
kasselakuis17
kasselakuis16
kasselakuis14
kasselakuis28
kasselakuis27
kasselakuis26
kasselakuis38
kasselakuis53
kasselakuis59
kasselakuis63
kasselakuis62
kasselakuis61
kasselakuis37
kasselakuis60
kasselakuis25
kasselakuis23
kasselakuis35
kasselakuis34
kasselakuis31
kasselakuis29
kasselakuis42
kasselakuis41

Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Σαββάτου (31/8) σε γνωστό beach bar, με υπέροχη παραλία.