Την δική του απάντηση δίνει ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης σε σχόλιο της εφημερίδας Καθημερινή, η οποία κάνει αναφορά στον τρόπο με τον οποίο ο υπουργός αντιμετωπίζει τις συγκεντρώσεις αριστερών κατά τις επισκέψεις του στα νοσοκομεία.

Αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του.

Σε σχόλιό της η σημερινή

@Kathimerini_gr  με επικρίνει διότι στις διάφορες συγκεντρώσεις των αριστερών στις επισκέψεις μου στα νοσοκομεία, αντί να κρύβομαι ή να μπαίνω από την πίσω πόρτα, τους αντιμετωπίζω πάντα στα ίσα και με θάρρος. Μάλιστα βρίσκουν ενοχλητικό ότι τα κάνω και γνωστά μέσω των social, συνήθως δε και live…θα μου επιτρέψει ο συντάκτης της εγκρίτου εφημερίδος να διαφωνήσω.

Η εικόνα των υπουργών που αποφεύγουν τους επαγγελματίες διαδηλωτές («συμμορία της μιζέριας» τους ονομάζει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και το βρίσκω απολύτως ακριβές) δυναμώνει τους διαδηλωτές επικοινωνιακά και τους επιτρέπει να παρουσιάζουν μία ψευδή εικόνα διάλυσης του ΕΣΥ.

Χθες στη Λήμνο ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς παρουσίαζαν ως διαλυμένο ένα από τα καλύτερα Περιφερειακά Νοσοκομεία της Χώρας μας, για το οποίο η Κυβέρνησή μας έχει κάνει πολύ δουλειά.

Σε κάθε περίπτωση οφείλω να πω στον συντάκτη ότι πιθανόν να έχουμε και μία μικρή ιδεολογική διαφωνία, εγώ «δεν τιμώ τους αγώνες της Αριστεράς» την ιδεολογική ηγεμονία της οποίας θεωρούσα και θεωρώ βασικό παράγοντα υστέρησης της πατρίδος μας και την πολεμώ από την πρώτη μου μέρα στην πολιτική. Εάν οι άνθρωποι αυτοί, έπαιρναν ποτέ την εξουσία στα αλήθεια, συντάκτες όπως αυτός δεν θα μπορούσαν να ασκούν κριτική σε Υπουργό χωρίς τον κίνδυνο Διώξεων και αυτό είναι που μας κάνει διαφορετικούς. Εμείς χαιρόμαστε με την κριτική, απαντούμε σε αυτήν και την ανεβάζουμε και στα δικά μας social ώστε να έχουν γνώμη όλοι όσοι ενδιαφέρονται.