Γλέντι επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Χειμάρρα καθώς σε βίντεο που εξασφάλισαν τα parapolitika.gr, οι κάτοικοι πανηγυρίζουν για την αποφυλάκιση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Φρέντη Μπελέρη μετά από από 16 μήνες κράτησης, έχοντας ήδη εκτίσει περισσότερο από τα 2/3 της ποινής του. Ο μόνος περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε είναι να διατηρεί τηλεφωνική επαφή με το αστυνομικό τμήμα.

* Διαβάστε επίσης: Φρέντης Μπελέρης: Αγκαλιά με τη σύζυγό του λίγο μετά την αποφυλάκισή του - "Επιτέλους κοντά μας!"

Μεγάλη γιορτή στη Χειμάρρα για την αποφυλάκιση Μπελέρη - Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3w05q6ap1o1)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3w06ujk7eq1)

Φρέντης Μπέλερης μετά την αποφυλάκισή του: "Όλα ήταν μία σκευωρία για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα Ράμα"

Με την οικογένεια του βρίσκεται ξανά ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντης Μπελέρης, ο οποίος αποφυλακίστηκε το πρωί της Δευτέρας (02/09) από τις αλβανικές φυλακές, ενώ κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης του εξαπέλυσε τα «πυρά» του στο πρόσωπο του Έντι Ράμα.

Συγκεκριμένα, ο Φρέντης Μπελέρης, μιλώντας στο Action24, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην πιστεύει πλέον πως όλο αυτό ήταν μία σκευωρία που είχε ως στόχο να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του πρωθυπουργού της Αλβανίας», ενώ τόνισε ότι πως σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει τον αγώνα με την προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3vxmvnb9htt)

Φρέντης Μπελέρης:«Οι Χειμαριώτες και η ελληνική μειονότητα δεν είναι μόνοι τους»

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ δήλωσε επίσης πως δεν περιμένει αλλαγή στάσης από τον Έντι Ράμα ως προς τη συμπεριφορά του απέναντι στην Ελληνική μειονότητα, τονίζοντας πως από τη θέση του θα συμβάλει στα ζητήματα που αφορούν τόσο το ελληνικό στοιχείο όσο και το κράτος δικαίου στη γειτονική χώρα. «Να ξέρει όλη η ελληνική μειονότητα και όλοι οι Χειμαριώτες πως δεν είναι μόνοι τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι Φρέντης Μπελέρης παρέμεινε στις αλβανικές φυλακές για 16 μήνες και σήμερα (2/9) αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο να διατηρεί τηλεφωνική επαφή με το αστυνομικό τμήμα.