Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, βίωσε την ξεχωριστή εμπειρία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, συμμετέχοντας σε διαδρομή, όντας συνοδηγός του ισπανού οδηγού, Ντάνι Σόρντο.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του, τόνισε το πόσο συναρπαστικό ήταν αυτό που βίωσε, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για την έναρκη του Ράλλυ. "Η Ελλάδα, πρωτοπόρος, δίνει στον κόσμο το φως της, όπως τότε που γέννησε τον Ολυμπισμό! Το Ράλλυ των Θεών ξεκίνησε!Προσδεθείτε!", γράφει στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Γιάννη Βρούτση

Μια μοναδική εμπειρία, ένα ξεχωριστό πρωινό για μένα στο Service Park της Λαμίας, όπου χτυπάει η καρδιά του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις! Είχα την ευκαιρία -και ευχαριστώ τους ανθρώπους του WRC γι' αυτό- να ζήσω το Shakedown μέσα από αγωνιστικό αυτοκίνητο και ως συνοδηγός να απολαύσω μια ανεπανάληπτη κούρσα! Οδηγός μου ο εκπληκτικός Ντάνι Σόρντο από την Ισπανία, εξέχων μέλος της Hyundai.

Δυόμιση λεπτά δράσης, αδρεναλίνης, υπερπροσπάθειας! Έζησα από μέσα αυτό που όλοι θαυμάζουμε και κατάλαβα πόσο δύσκολο και συναρπαστικό είναι! Το βράδυ θα δοθεί η εκκίνηση του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που φέτος επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις στους λάτρεις του μηχανοκίνητου! Η Ελλάδα, πρωτοπόρος, δίνει στον κόσμο το φως της, όπως τότε που γέννησε τον Ολυμπισμό! Το Ράλλυ των Θεών ξεκίνησε! Προσδεθείτε!

Μια μοναδική εμπειρία, ένα ξεχωριστό πρωινό για μένα στο Service Park της Λαμίας, όπου χτυπάει η καρδιά του ΕΚΟ Ράλλυ...

Δημοσιεύτηκε από Βρούτσης Ιωάννης στις Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024