Απ' ότι φαίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν λύσει όλα τους τα θέματα και πλέον ασχολούνται με... μαντινάδες. Έτσι λοιπόν λίγη ώρα μετά τη μαντινάδα του Παύλου Πολάκη, μέσω της οποίας καταλαβαίνει κανείς ότι ο βουλευτής Χανίων θα επιδιώξει την αλλαγή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε η σειρά του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο (σ.σ μαντινάδα).

Ο κ. Μωραΐτης που προ ημερών έσπευσε να «αποκηρύξει» τον ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε στον λογαριασμό του στο X, τη δική του μαντινάδα. «Γεια σου Πολάκη άρχοντα που σ’ αγαπάει η Κρήτη και που των ογδονταεπτά έγινες σκουλαρίκι. Αυτά παθαίνεις μια στιγμή σαν σκάει ο Εγωισμός σου ζεις τη μεγάλη σου στροφή γύρω απ’ τον εαυτό σου», τόνισε χαρακτηριστικά.


Νωρίτερα ο «αψύς Σφακιανός» μέσω μίας μαντινάδας... όλο νόημα έστειλε το δικό του μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη. Ο κ. Πολάκης μπορεί μην κατονόμασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αναφέρεται και σε όλα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.

«Για να γιατρέψεις μια πληγή, πρώτα τη καθαρίζεις κι αν δε κατέχεις να χαλάς, μην ξεκινάς να χτίζεις Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση πρέπει να φτιάξει η δουλειά, αλλιώς θα σιοχαλάσει. Ο κόσμος θέλει πόλεμο τη δεξιά να ρίξει δε θέλει ούτε τσακωμό ουτε μασκαραλίκι!!!», έγραψε στο Facebook ο Χανιώτης βουλευτής.