Το ότι το hashtag "Με_τον_Στέφανο" είναι μακράν του δεύτερου το κορυφαίο trend στο X (πρώην Twitter) δεν είναι τυχαίο και αυτό γιατί οι ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται πως έχουν αφήσει ασυγκίνητο το διαδίκτυο, κάθε άλλο. Μάλιστα, το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει γίνει πλέον... έκπτωτος πρόεδρος είχε... αλυσιδωτές εξελίξεις και στη γνωστή διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια, τη Βικιπαίδεια, με τα τεκταινόμενα στην Κουμουνδούρου να μην μένουν εκτός της πολύ δημοφιλούς σελίδας.

Και λέγοντας για την... έκπτωση Κασσελάκη στη Βικιπαίδεια, εννοείται το εξής: Το τρολ Marka2 δημοσίευσε τη σελίδα του Στέφανου Κασσελάκη στη Βικιπαίδεια όπου κάποιος άλλαξε, στιγμιαία, την περιγραφή για εκείνον, γράφοντας «από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως την έκπτωσή του τον Σεπτέμβριο του 2024», σαν να επρόκειτο δηλαδή για κάποιον... εστεμμένο.

marka2_trol_8_9_2024


Ωστόσο λίγη ώρα μετά, η Βικιπαίδεια όμως, έχει επανέλθει στην κανονική περιγραφή, όπου απλώς αναφέρεται πως είναι πρόεδρος «μέχρι την μομφή στο πρόσωπό του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, τον Σεπτέμβριο του 2024».

kasselakis_wilipaidiea_diorthosi

«Μαζί σου μόνο», το σχόλιο της Πεν Νταλαούρα

Ο... «πόλεμος» των τρολ, όμως, δεν σταματά εδώ: Θέση για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έλαβε και το γνωστό τρολ «Πεν Νταλαούρα», που τάσσεται αναφανδόν υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη. Έτσι, στην ανάρτησή του με την σύντομη - και γεμάτη αιχμές για τις... κουκούλες - ομιλία μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, έγραψε το εξής σχόλιο-απάντηση:

«Η Δημοκρατία θα απαντήσει. Μαζί σου ΜΟΝΟ»

pen_ntalaoura_kasselakis_8_9_2024