Την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη για τον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με σκωπτικό ύφος ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του στο «Χ», ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού πρώτα ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο στον Παύλο Πολάκη «καλή επιτυχία» στην κούρσα διαδοχής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τις ενέργειες του «αψύ Σφακιανού» σχετικά με την πρόταση μομφής εναντίον του «έκπτωτου» πλέον προέδρου. «Ο Παύλος Πολάκης πάει τώρα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού με την βοήθεια του έφαγαν τον Στέφανο Κασσελάκη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Οι «ευχές» του υπουργού συνοδεύτηκαν και με μία φωτογραφία στην οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται στο χθεσινό πάρτι των «Παραπολιτικών» στη ΔΕΘ με τον Σταμάτη Πουλή και με τον εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Τώρα που ο Παύλος Πολάκης πάει για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού με την βοήθεια του έφαγαν τον Στέφανο Κασσελάκη του εύχομαι «Καλή Επιτυχία» με αυτή την φωτό…. ο Σταμάτης Πουλής που πλέον μετά την οριστική του αθώωση ξεκινά την αντίστροφή του μέτρηση και ο Γιάννης Κουρτάκης …. μαζί ήμασταν χθες μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πάρτι των Παραπολιτικών και …. Παύλο ετοιμάσου...»