Σε ένα πάρτι γενεθλίων, στη Θεσσαλονίκη - οπού βρισκόταν ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ - έδωσε το «παρών» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η στήλη, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της συζύγου του Θανάση Λασκαρίδη, Εύης Λάζου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt του εφοπλιστή.

Διαβάστε ακόμα: Η θυμωμένη απάντηση Μητσοτάκη για το σενάριο Δένδια ως ΠτΔ - Πώς "άνοιξε" περισσότερο τη συζήτηση

Σημειώνεται, άλλωστε, πως η Εύη Λάζου συνδέεται με διαχρονική και στενή φιλία τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Το ζεύγος Λασκαρίδη φιλοξένησε επί τριήμερο αρκετούς φίλους στο ξενοδοχείο, με αποκορύφωμα το γλέντι που στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Εκτός του πρωθυπουργού και της συζύγου του στο πάρτι βρέθηκαν και κάποιοι υπουργοί. Σύμφωνα με το «Big Mouth», το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ακόμη, ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και η βουλευτίνα Σέβη Βολουδάκη και η πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, Άννα Ροκοφύλλου.

Στο γλέντι, μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραγούδησε η Κατερίνα Κούκα, ενώ επίσης χάρισε τις μελωδίες του στους παριστάμενους ο Γιώργος Θεοφάνους, αλλά και η Νένα Βενετσάνου.

Τι γράφει η στήλη ''Big Mouth''

- Όπως σας έχω συνηθίσει εδώ κάθε μέρα θα διαβάζετε αυτά που ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να μην θέλουν να γράψουν. Ένα από αυτά που είμαι σίγουρος ότι δύσκολα θα διαβάσετε, αφορά την παρουσία του προέδρου Μητσοτάκη, σε ένα πάρτι γενεθλίων, που πραγματοποιήθηκε επί μακεδονικού εδάφους και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Hyatt του εφοπλιστή (και πρωθυπουργικού φίλου) Θανάση Λασκαρίδη.

Από το ρεπορτάζ έμαθα ότι είχε γενέθλια η σύζυγος Λασκαρίδη, Εύη Λάζου, η οποία συνδέεται με διαχρονική και στενή φιλία τόσο με τον αρχηγό Κυριάκο, όσο και με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Το ζεύγος Λασκαρίδη φιλοξένησε επί τριήμερο αρκετούς φίλους στο Hyatt, με αποκορύφωμα το γλέντι που στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, παρόντος του πρωθυπουργού και περιορισμένης (ομολογώ) κυβερνητικής εκπροσώπησης. Ανάμεσα στους παριστάμενους υπουργούς, ο πληροφοριοδότης μου διέκρινε την Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος γνωρίζεται με την εορτάζουσα έτη πολλά, δεδομένου ότι και οι δύο έλκουν την καταγωγής τους από την Βέροια. Εξ όσων πληροφορούμαι, οι οικοδεσπότες είχαν φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια τη γενέθλια βραδιά. Όμως, δεν υπολόγιζαν το οστικό οίδημα στη μέση του πρωθυπουργού, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει νωρίς με αποτέλεσμα να μην ακούσει το «ρίξε στο κορμί μου σπίρτα να πυρποληθώ» από την Κατερίνα Κούκα, όπως επίσης και τις μελωδίες που χάρισε στους παριστάμενους ο Γιώργος Θεοφάνους, αλλά και η ξεχωριστή Νένα Βενετσάνου.

! Εκτός από τον πρωθυπουργό και τους δυο τρεις υπουργούς, ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και δυο φίλες της εορτάζουσας, που πρωταγωνιστούν στα νεομητσοτακικά δρώμενα. Η βουλευτίνα Σέβη Βολουδάκη και η πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ Άννα Ροκοφύλλου.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει το Big Mouth σήμερα ΕΔΩ.