Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ήταν να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του ίδιου από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Πρώην πρόεδρος του κόμματος πλέον ο Κασσελάκης, έληξε άδοξα η θητεία του - Ερωτηματικό αν θα κάνει δικό του κόμμα - Ο ρόλος του Νίκου Παππά

Ενώ το trailer έπαιζε κανονικά στον αέρα του Mega, ο κ. Κασσελάκης τελικά αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη του συνέντευξη χθες το μεσημέρι, με την Ανθή Βούλγαρη να αφήνει αιχμές.


Στέφανος Κασσελάκης: Ήταν δική του απόφαση να έρθει στην εκπομπή και δική του απόφαση να αναβληθεί

«Έχουμε πολλά να σας πούμε παρασκηνιακά. Θα ερχόταν εδώ σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ήταν δική του απόφαση να έρθει στην εκπομπή και δική του απόφαση να αναβληθεί. Εγώ του έστειλα μήνυμα, μιλήσαμε», τόνισε η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Δευτέρας.

«Σήμερα είχαμε κλείσει να του κάνουμε συνέντευξη. Είχαμε συμφωνήσει την επόμενη της Κεντρικής Επιτροπής να έρθει να τα πούμε όλα. Δυστυχώς ήθελε να το αναβάλει και αναβλήθηκε αυτή η συνέντευξη», συμπλήρωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d41jbziiaizt)