Την απόφαση για αλλαγή ηγεσίας στην ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα) έχει λάβει το Μέγαρο Μαξίμου, με τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr να αποκαλύπτει πως αυτός που θα αναλάβει πλέον τα ηνία είναι ο πρώην βουλευτής Πειραιά της ΝΔ, Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Ο πρώην «γαλάζιος» βουλευτής πρόκειται να αντικαταστήσει τον επί χρόνια επικεφαλής της ΕΑΣ, Νίκο Κωστόπουλο, γιο του παλιού βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη, ο οποίος, σύμφωνα με την στήλη, φέρεται πως έχει ήδη ενημερωθεί πως... τελεί προς αποκεφαλισμό, παίρνοντας μια «παράταση ζωής» μέχρι να ολοκληρώσει μια κρίσιμη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη για λογαριασμό των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

-Υπάρχει ένας τύπος, που αν δεν κάνω λάθος είναι γιος του παλιού βουλευτή της Ν.Δ., Δημήτρη Κωστόπουλου, ονόματι Νίκος, ο οποίος εδώ και χρόνια ηγείται τον Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. Δεν εξετάζω ποιος αποφάσισε να δώσει τη συγκεκριμένη θέση σε αυτό το παλικάρι, όσο την πληροφορία που φτάνει στα αυτιά μου εσχάτως ότι ήδη ενημερώθηκε ότι τελεί προς αποκεφαλισμό. Αν και το Μαξίμου, είχε αποφασίσει να τον καρατομήσει (και όχι αδίκως) την προηγούμενη βδομάδα, τελικώς πήρε παράταση ζωής έως ότου ολοκληρώσει μια κρίσιμη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη με κάτι ξένους. Η κεντρική κυβέρνηση έχει αποφασίσει και για τον αντικαταστάτη του Κωστόπουλου, που δεν είναι άλλος από τον πρώην βουλευτή Πειραιά Χριστόφορο Μπουτσικάκη.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth ΕΔΩ.