Σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δειπνήσανε αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, σύμφωνα με τη στήλη Big Μouth του powergame.gr. Μπρατάκος και Μαρινάκης συνεχίζουν να πορεύονται στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Να σημειωθεί, πάντως, ότι στο διπλανό τραπέζι έτρωγαν μεταξύ άλλων τρεις δήμαρχοι της βόρειας Αθήνας. Μπορεί να ήταν σύμπτωση αλλά, όπως έγραψε πρώτη η στήλη Big Mouth πριν από αρκετούς μήνες, η υποψηφιότητα του Παύλου Μαρινάκη στον βορρά της Αθήνας είναι πλέον δεδομένη και μάλιστα οι επαφές όλο και πυκνώνουν.

Τι αναφέρει το Big Mouth 

-Ένα ενδιαφέρον δίδυμο πήρε το μάτι ενός καλού φίλου της στήλης αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μαρινάκης ήταν στην παρέα του πρώην υφυπουργού και υποψηφίου προέδρου του ΕΒΕΑ Γιάννη Μπρατάκου. Μπρατάκος και Μαρινάκης, που θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα της Νέας Δημοκρατίας, αφού ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας Μητσοτάκη στις εκλογές του 2023, συνεχίζουν να πορεύονται στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Επόμενη μάχη για τον πρώην γενικό διευθυντή της ΝΔ οι κάλπες του ΕΒΕΑ στις οποίες αναμένεται εύκολη επικράτηση.

! Για την ιστορία, στο διπλανό τραπέζι έτρωγαν μεταξύ άλλων τρεις δήμαρχοι της βόρειας Αθήνας. Μπορεί να ήταν σύμπτωση αλλά, όπως έγραψε πρώτη η στήλη πριν από αρκετούς μήνες, η υποψηφιότητα του Παύλου Μαρινάκη στον βορρά της Αθήνας είναι πλέον δεδομένη και μάλιστα οι επαφές όλο και πυκνώνουν.