Την παράσταση έκλεψε την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ η οικογένεια του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και κάποιοι φίλοι του πατέρα του, οι οποίοι είχαν στηθεί έξω από την αίθουσα και προσπαθούσαν να μάθουν με κάθε τρόπο τις τοποθετήσεις των ομιλητών. Όταν, μάλιστα, μίλησε ο «έκπτωτος» πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο πατέρας του, ο αδελφός του και οι υπόλοιποι φίλοι και συγγενείς, ήταν παρόντες και έκαναν σαματά για να φτιάξουν κλίμα υπέρ του.

Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr o πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη σηκωνόταν όρθιος και επιχειρούσε να δώσει τον τόνο του ξεσηκωμού στα μέλη της Κ.Ε. Ωστόσο, παρόλη την προσπάθεια της οικογένειας Κασσελάκη να προσδώσει στο σώμα της Κεντρικής Επιτροπής τον «αέρα» αλλαγής, στο τέλος ελλείψει ενθουσιασμού «έμειναν» με τα ατομικά ανεμιστηράκια στα χέρια. Τα οποία, όπως βλέπετε και στη σχετική φωτογραφία, τα είχαν για προσωπική χρήση!

kasselakides_ke_syriza

Για την ιστορία, ο Κασσελάκης που απειλεί ότι θα προσφύγει στο λαό για να καταγγείλει την καθαίρεση του από την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ από την «κομματική» γραφειοκρατία της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, κατά τη διήμερη σύνοδο της Κ.Ε. δεν κατεγράφη μια πολυάριθμη ομάδα υποστηρικτών του.

Τι αναφέρει το Big Mouth

-Την παράσταση την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ έκλεψε η οικογένεια του Κασσελάκη, αλλά και κάποιοι φίλοι του πατέρα του, οι οποίοι είχαν πιάσει «στασίδι» έξω από την αίθουσα και κάθε τρεις και λίγο προσπαθούσαν να μάθουν τις τοποθετήσεις των ομιλητών στήνοντας αυτί πίσω από τις κλειστές πόρτες. Πάντως, όταν μίλησε ο Κασσελάκης και η συνεδρίαση ήταν ανοιχτή για όλο το κοινό ο πατέρας του, ο αδελφός του και οι υπόλοιποι φίλοι και συγγενείς, ήταν παρόντες και έκαναν σαματά για να φτιάξουν κλίμα υπέρ του. Ο πατέρας του σηκωνόταν όρθιος και σε ρόλο ανιματέρ επιχειρούσε να δώσει τον τόνο του ξεσηκωμού στα μέλη της Κ.Ε. Η αλήθεια είναι ότι η ατμόσφαιρα ήταν «αποπνικτική» στην αίθουσα και παρά τον «αέρα» αλλαγής που πήγαν να προσδώσουν στο σώμα της Κεντρικής Επιτροπής τα μέλη της οικογένειας Κασσελάκη, δηλαδή πατέρας και αδελφός, στο τέλος ελλείψει ενθουσιασμού «έμειναν» με τα ατομικά ανεμιστηράκια στα χέρια. Τα οποία, όπως βλέπετε και στη σχετική φωτογραφία, τα είχαν για προσωπική χρήση!

! Επειδή ο Κασσελάκης μας απειλεί ότι θα προσφύγει στο λαό για να καταγγείλει την καθαίρεση του από την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ από την «κομματική» γραφειοκρατία της Κουμουνδούρου, εκείνο που διαπίστωσα μέσα από τις πηγές μου είναι ότι κατά τη διήμερη σύνοδο της Κ.Ε. δεν κατεγράφη μια πολυάριθμη ομάδα υποστηρικτών του. Αυτοί και αυτές που έκαναν τον σαματά υπέρ του ήταν πρόσωπα που κάλλιστα θα μπορούσαν να εκδηλώσουν τον πόνο τους στα «παρατράγουδα» της Πάνια.