Σε περιδίνηση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή, με τον έκπτωτο πλέον πρόεδρο να μην θέλει να βλέπει κανέναν.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές στις αρχές Δεκεμβρίου για νέο πρόεδρο - Σε σοκ ο Κασσελάκης - Πιθανοί υποψήφιοι Γεροβασίλη, Πολάκης, Δούρου και άλλοι δύο

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Big Mouth του powergame.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι εξοργισμένος ακόμα και με τον στενό του συνεργάτη Μανώλη Καπνισάκη, επειδή ο τελευταίος δεν είχε πάρει χαμπάρι το παιχνίδι που έπαιζαν κάτω από την μύτη του οι Παππάς και Δούρου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η στήλη, υπήρξε η εξής συνομιλία ανάμεσα στον Καπνισάκη και τον Κασσελάκη. «Στέφανε τι μου ζητάς ευθύνες, αλλιώς μας έδιναν τις καταστάσεις», είπε ο πρώτος, για να λάβει την εξής απάντηση από τον έκπτωτο: «Δεν ξέρατε τι σας γίνεται».

Σημειώνεται ότι ο Καπνισάκης, υπήρξε μεταξύ των άλλων (κατά το παρελθόν) δικηγόρος και του Πολάκη, που φιλοδοξεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


Τι αναφέρει η στήλη "Big Mouth" για την απάντηση του πρωθυπουργού για τον καβγά Κασσελάκη - Καπνισάκη

-Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Ο έκπτωτος πρόεδρος (και όχι άγγελος του Οικονομόπουλου) του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης μετά απ’ το χουνέρι που έπαθε στην ΚΕ του κόμματος, βιώνοντας την απόλυσή του «τηλεφωνικώς», δεν θέλει να βλέπει μπροστά του κανέναν. Μαθαίνω δε ότι είναι εξοργισμένος και με τον στενό του συνεργάτη Μανώλη Καπνισάκη επειδή ο τελευταίος δεν είχε πάρει χαμπάρι το παιχνίδι που έπαιζαν κάτω από την μύτη του οι Παππάς και Δούρου. Στην συριζαϊκή πιάτσα κυκλοφορεί ως πληροφορία η εξής συνομιλία ανάμεσα στον Καπνισάκη και τον Κασσελάκη. «Στέφανε τι μου ζητάς ευθύνες, αλλιώς μας έδιναν τις καταστάσεις», είπε ο πρώτος για να λάβει την εξής απάντηση από τον έκπτωτο: «Δεν ξέρατε τι σας γίνεται». Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καπνισάκης, υπήρξε μεταξύ των άλλων (κατά το παρελθόν) δικηγόρος και του Πολάκη, που φιλοδοξεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ