Το θέμα «ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας» εξακολουθεί να απασχολεί τους διάφορους «θλιβερούς», παρά την ενόχληση του πρωθυπουργού σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

*Διαβάστε ακόμα: Η θυμωμένη απάντηση Μητσοτάκη για το σενάριο Δένδια ως ΠτΔ - Πώς "άνοιξε" περισσότερο τη συζήτηση

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, παρά την ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διενεργήθηκε μια δημοσκόπηση, προκειμένου να μετρηθεί η απήχηση που έχουν στην κοινή γνώμη τα διάφορα ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί, με το προβάδισμα του υπουργού Νίκου Δένδια να είναι σαρωτικό.

Σημειώνεται ότι ο δεύτερος έπεται με καμιά σαρανταριά μονάδες.

Σύμφωνα, πάντως, με τη στήλη, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δημοσιευτεί η εν λόγω δημοσκόπηση, συντηρώντας περαιτέρω τη «θλιβερή» κουβέντα.


Τι αναφέρει η στήλη "Big Mouth" για τις δημοσκοπήσεις για την Προεδρία

– Μπορεί ο πρόεδρος Μητσοτάκης να χαρακτήρισε (και όχι αδίκως, εδώ που τα λέμε) «θλιβερή» την όλη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ωστόσο η αναφορά του αυτή δεν αποθάρρυνε τους διάφορους «θλιβερούς» της πιάτσας να συνεχίσουν να ασχολούνται με το θέμα. Στο πλαίσιο της «θλιβερής» κουβέντας, έμαθα ότι διενεργήθηκε μια δημοσκόπηση, προκειμένου να μετρηθεί η απήχηση που έχουν στην κοινή γνώμη τα διάφορα ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί. Το προβάδισμα του υπουργού Δένδια είναι σαρωτικό, με τον δεύτερο να έπεται με καμιά σαρανταριά μονάδες. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μιλάμε για έρευνα που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δημοσιευτεί, συντηρώντας περαιτέρω τη «θλιβερή» κουβέντα.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ