Μια εξαιρετικά ζεστή συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ διοργάνωσε τη Δευτέρα το βράδυ η Άννα Διαμαντοπούλου.

*Διαβάστε ακόμα: Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δυο εμβληματικοί ''παπανδρεϊκοί'' στο πλευρό του Ανδρουλάκη

Επέλεξε, μάλιστα, ένα παραδοσιακό πολιτικό και δημοσιογραφικό στέκι, το Musique Cafe στο Παγκράτι, το οποίο είναι σημείο αναφοράς για τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο, αν και τελευταία έχουν κάνει εισπήδηση και αρκετά κυβερνητικά στελέχη.

Η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ήταν αρκετά ευδιάθετη, συνομίλησε με όλους τους δημοσιογράφους και αντάλλαξε εκτιμήσεις για την πορεία του κόμματος.

Ήταν, μάλιστα, αρκετά αισιόδοξη και για το εύρος της συμμετοχής, το οποίο θεωρεί ότι θα λειτουργήσει υπέρ της δικής της υποψηφιότητας.


«Απαραίτητο να γίνουν παραπάνω από ένα debate»

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπει στην αντιπαράθεση με τους άλλους υποψηφίους, πως θα επιμείνει στην προγραμματική συζήτηση, γι' αυτό και θεωρεί πως είναι απαραίτητο να γίνουν παραπάνω από ένα debate.

Σημείωσε, δε, πως είναι η μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ, καθώς η φθορά της κυβέρνησης είναι τεράστια. Κατά τα λοιπά, η πρώην υπουργός και υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τήρησε τη συνήθειά της να μην συνοδεύει τους εξαιρετικούς Ναξιώτικους μεζέδες του μαγαζιού με αλκοόλ, αλλά μόνο με ανθρακούχο νεράκι.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό της ήταν όλοι οι συνεργάτες της, ο σύζυγός της Γιάννης Σαβαλάνος και ο γιός της Χάρης, όπως επίσης o εκδότης του περιοδικού Μεταρρύθμιση και μέλος του Π.Σ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μεϊμάρογλου, η εκπρόσωπος τύπου της κυρίας Διαμαντοπούλου και πρώην βουλευτής Χαρά Κεφαλίδου, η πρώην νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη κ.α.

diamadopoulou_sunadisi_me_dhmosiografous__2_