Στην υλοποίηση ενός μακρόπνοου σχεδίου που προβλέπει την ενοποίηση των κρατικών Μέσων Ενημέρωσης σχεδιάζει να προχωρήσει μετά τη φυγή του Κωνσταντίνου Ζούλα από Ραδιομέγαρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι γνωρίζοντες περιγράφουν ένα ελληνικό BBC, στο οποίο θα ενταχθούν τα κρατικά κανάλια, το Αθηναϊκό Πρακτορείο και φυσικά όλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr πρόκειται για ένα οραματικό σχέδιο, που θα λάβει σάρκα και οστά από τον επόμενο, ενδεχομένως και από τον μεθεπόμενο πρόεδρο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα πάντως με τη στήλη, στο Μαξίμου δείχνουν ενθουσιασμένοι από τις πρώτες μέρες του Γιάννη Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ. Όπως λένε, ο νέος πρόεδρος, εκτός από σοβαρότητα, δείχνει και μια μεθοδικότητα που προφανώς εξέλειπε.

Τι αναφέρει το Big Mouth

– Εσχάτως άρχισα να πιστεύω ότι αυτός ο Μητσοτάκης δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος, όσο τουλάχιστον φαίνεται. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το γεγονός ότι μετά τη φυγή Ζούλα σχεδιάζει να προχωρήσει στην υλοποίηση ενός μακρόπνοου σχεδίου, που προβλέπει την ενοποίηση των κρατικών Μέσων Ενημέρωσης. Οι γνωρίζοντες περιγράφουν ένα ελληνικό BBC, στο οποίο θα ενταχθούν τα κρατικά κανάλια, το Αθηναϊκό Πρακτορείο και φυσικά όλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ. Πρόκειται για ένα οραματικό σχέδιο, που θα λάβει σάρκα και οστά από τον επόμενο, ενδεχομένως και από τον μεθεπόμενο πρόεδρο της ΕΡΤ.

! Στο Μαξίμου δείχνουν ενθουσιασμένοι από τις πρώτες (ανεπίσημες) μέρες του Γιάννη Παπαδόπουλου στο Ραδιομέγαρο. Όπως λένε, ο νέος πρόεδρος, εκτός από σοβαρότητα, δείχνει και μια μεθοδικότητα που προφανώς εξέλειπε, γιατί διαφορετικά δεν θα υπήρχε λόγος να το επισημαίνουν.