Το σενάριο ενός νέου ανασχηματισμού φαίνεται πως έχει πέσει στο τραπέζι των κυβερνητικών σχεδιασμών, καθώς ο πρωθυπουργός έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το μεγάλο πρόβλημα που εντοπίζουν οι περισσότεροι εδώ και καιρό στον πυρήνα της κεντρικής κυβέρνησης.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Big Mouth» του powergame.gr, δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους λίγους μήνες να δούμε τον πρωθυπουργό να επιχειρεί ανασχηματισμό στο Μαξίμου.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η στήλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναπολούν (οι κακοί άνθρωποι) την εποχή που στο πρωθυπουργικό Μέγαρο κατοικούσε ο υπουργός Γεραπετρίτης.


Τι αναφέρει η στήλη «Big Mouth»

Ανασχηματισμός (εκ νέου) στο Μαξίμου

Παρά το γεγονός ότι, όπως έχετε αντιληφθεί, πλέον δεν μου μιλάει ούτε ο Πίνατ εξ όσων βρίσκονται στο Μαξίμου, με μπόλικο κόπο καταφέρνω να μάθω δυο-τρία πράγματα σε σχέση με τις προθέσεις του προέδρου Μητσοτάκη. Για παράδειγμα, καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα των εναπομεινάντων συνομιλητών μου ότι ο πρωθυπουργός έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το μεγάλο πρόβλημα που εντοπίζουν οι περισσότεροι εδώ και καιρό στον πυρήνα της κεντρικής κυβέρνησης. Αναφέρομαι στη δυσλειτουργία του Μαξίμου, με κάποιους (όχι λίγους) να αναπολούν (οι κακοί άνθρωποι) την εποχή που στο πρωθυπουργικό Μέγαρο κατοικούσε ο υπουργός Γεραπετρίτης. Προσωπικά δεν έχω άποψη, άλλωστε για να έχω τέτοια, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μου μιλάει έστω ο Πίνατ, ωστόσο από τα όσα φτάνουν στ΄αυτιά μου, κυρίως από τους Νεοδημοκράτες βουλευτές, κάτι μου λέει ότι δεν υπάρχει πρόσωπο αναφοράς στο κυβερνείο. Επειδή ο αρχηγός Κυριάκος οφείλω να παραδεχτώ ότι έχει αυξημένο το αίσθημα της πολιτικής αυτοσυντήρησης, δεν αποκλείω μέσα στους επόμενους λίγους μήνες να τον δούμε να επιχειρεί ανασχηματισμό στο Μαξίμου.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη «Big Mouth» του powergame.gr εδώ