Άγνωστη παραμένει ακόμη η επόμενη πολιτική κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, καθώς όλα δείχνουν πως ούτε ο ίδιος ξέρει τι ακριβώς θέλει να κάνει, αν και το ιδανικό σενάριο για τον πρώην πρωθυπουργό θα ήταν να βρεθεί ένας τρόπος και ένα βράδυ να επέστρεφε στην καρέκλα του πρωθυπουργού.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρήγγειλε δημοσκόπηση για δικό του κόμμα - Θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του σε συγκέντρωση υποστηρικτών του

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Big Mouth» του powergame.gr, μέχρι να αποφασίσει ο αρχηγός Αλέξης ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του, ξεκίνησε μια βόλτα στην επιχειρηματική πιάτσα, συναντώντας ως αυθεντικός αριστερός τους ισχυρούς του χρήματος.

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που έχει δει είναι και κάτι καναλάρχες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης, αν μαθευτεί τι τους λέει, τότε θα αρχίσουν να γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια που ζουν με τον εφιάλτη της πανώλης.

Σημειώνεται επίσης πως, σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας στήλης, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει δημόσια παρέμβαση, παραχωρώντας τηλεοπτική συνέντευξη, με την οποία θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ως κάτι φρέσκο και κυρίως ως ο μοναδικός εγγυητής του πολύπαθου χώρου της Κεντροαριστεράς.

Άλλωστε, σύμφωνα με το «Big Mouth», εδώ και καιρό ονειρεύεται να ηγηθεί ενός ευρύτερου σχήματος, που θα τα έχει όλα μέσα. Και τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Αριστερά.


Τι αναφέρει η στήλη «Big Mouth»

Ο Τσίπρας συναντά διαπλεκόμενους…
Ουδείς μπορεί να προβλέψει τι σκέφτεται να πράξει ο πρόεδρος Τσίπρας, από τη στιγμή που και ο ίδιος έχω την αίσθηση ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν ήταν στο χέρι του, θα ήθελε με μια νομοθετική ρύθμιση, απ’ αυτές που του ετοίμαζε ο Μίμης Παπαγγελόπουλος, να βρεθεί ένας τρόπος και ένα βράδυ να επέστρεφε στην καρέκλα του πρωθυπουργού. Στη δική μας Δημοκρατία, που έχει ωριμάσει, αυτήν τη δουλειά ο συνταγματικός νομοθέτης ευτυχώς την έχει αναθέσει στον κυρίαρχο ελληνικό λαό. Κατά συνέπεια, αυτός (ο λαός) και όχι η Ζανέτ αποφασίζει ποιος θα τον κυβερνά. Μέχρι να αποφασίσει ο αρχηγός Αλέξης, μαθαίνω ότι ξεκίνησε μια βόλτα στην επιχειρηματική πιάτσα, συναντώντας ως αυθεντικός αριστερός τους ισχυρούς του χρήματος. Ανάμεσα σε αυτούς που έχει δει είναι και κάτι καναλάρχες. Σταματώ εδώ, γιατί αν συνεχίσω, θα μπω στον πειρασμό να σας γράψω τι έχω μάθει ότι τους λέει και τότε θα αρχίσουν να γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια που ζουν με τον εφιάλτη της πανώλης.

…και ετοιμάζει (τηλεοπτική) παρέμβαση
Από τις ίδιες πηγές που μου «κάρφωσαν» την αυξημένη (παρασκηνιακή) κινητικότητα που αναπτύσσει εσχάτως ο πρόεδρος Τσίπρας έμαθα ότι ετοιμάζει μεταξύ των άλλων και μια δημόσια παρέμβαση. Όπως μου είπαν, σκοπεύει να παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη, με την οποία θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ως κάτι φρέσκο και κυρίως ως ο μοναδικός εγγυητής του πολύπαθου χώρου της Κεντροαριστεράς. Επειδή πάντα είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, εδώ και καιρό ονειρεύεται να ηγηθεί ενός ευρύτερου σχήματος, που θα τα έχει όλα μέσα. Και τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Αριστερά. Πώς λέμε χωριάτικη σαλάτα, ο Τσίπρας πιστεύει ότι μπορεί να φτιάξει τη σαλάτα της Αριστεράς.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη «Big Mouth» του powergame.gr εδώ