Καθόλου απίθανο δεν φαντάζει το σενάριο με όλα αυτά που βλέπει ο Τάιλερ να ζητήσει από τον έκπτωτο πλέον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη. Όπως επίσης διόλου απίθανο είναι το ζευγάρι να έχει ήδη νοικιάσει το πολυδιαφημισμένο σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, τις τελευταίες μέρες διακινείται μία πληροφορία που θέλει τα όσα έχουν διαδραματιστεί στον ΣΥΡΙΖΑ να έχουν φέρει τα πρώτα σύννεφα στον γάμο Κασσελάκη - Τάιλερ.

«Κακοκαιρία» φαίνεται πάντως να έχει επέλθει και στις σχέσεις του Κασσελάκη με τον πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, εκτός από τον Τάιλερ, ο έκπτωτος Κασσελάκης εκ των υστέρων την «είπε» και στον πατέρα του, Θεόδωρο, επειδή στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ παρίστανε τον «ανιματέρ» ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών, ξεσηκώνοντας τον κόσμο υπέρ του γιου του.

Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Με τα… ανεμιστηράκια στο χέρι έμειναν τα μέλη της οικογένειας Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή

Μάλιστα, οι «κακές» γλώσσες λένε πως ένας απ’ τους λόγους που πήγε να ηρεμήσει στις Σπέτσες, μέχρι να ξαναβρεί τη φόρμα του, οφείλεται στο ότι ήθελε να αποφύγει τις συμβουλές του πατέρα του.

Πάντως, εκτός από τα παραπάνω «κουτσομπολιά» που διακινούνται στην… πιάτσα, πληροφορίες θέλουν τον Στέφανο Κασσελάκη να οργανώνει την αντεπίθεσή του με τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Σύμφωνα, μάλιστα, με το «Big Mouth», ο Κασσελάκης έχει βρει νέα γραφεία για να στεγαστεί, μετά την έξωσή του από την Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό που μένει πλέον να μάθουμε είναι εάν το «στρατηγείο» που στήνει σε νέο χώρο θα είναι για να προετοιμάσει την κάθοδό του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ή την αυτόνομη είσοδό του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μέσα από την ίδρυση νέου κομματικού φορέα.

Όλες αυτές οι απορίες θα αποσαφηνιστούν λίαν συντόμως, καθώς ο ίδιος σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου τις επόμενες ημέρες.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

Το σενάριο επιστροφής Κασσελάκη στις ΗΠΑ

Κάτι μου λέει (και δεν ξέρω τι ακριβώς) ότι με αυτά που βλέπει ο Τάιλερ, σε λίγο θα ζητήσει από τον έκπτωτο πρόεδρο (και όχι τον Άγγελο του Νίκου Οικονομόπουλου) να τα μαζέψουν και να επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη. Στο πλαίσιο αυτής της ίδιας υποψίας, έχω την αίσθηση ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το ζεύγος να έχει ήδη νοικιάσει το πολυδιαφημισμένο σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αργά χθες το απόγευμα έφτασε στ’ αυτιά μου και μια τρισάθλια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία τα όσα έχουν διαδραματιστεί στον ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν αφορμή για να εμφανιστούν τα πρώτα σύννεφα στον γάμο Κασσελάκη - Τάιλερ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μιλάμε για το απόλυτο Βατερλώ, αφού ψάχνει που ψάχνει κόμμα ο πρόεδρος Stefanos, η απόλυτη καταστροφή θα ήταν να ψάχνει και για σύζυγο. Επειδή, όμως, ο Τάιλερ σιχαινόταν -και το έδειχνε- την πολιτική, δεν αποκλείω η πολιτική ανεργία του Κασσελάκη να τον φέρει πιο κοντά παρά να τον απομακρύνει.


Τα νέα γραφεία και ο «εμφύλιος» με τον μπαμπά

Εκτός από τον Τάιλερ, μαθαίνω ότι ο έκπτωτος Κασσελάκης εκ των υστέρων την «είπε» και στον πατέρα του, Θεόδωρο, επειδή στη συνεδρίαση της ΚΕ ξεσάλωσε ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών, παριστάνοντας τον αυτόκλητο «ανιματέρ» για να ξεσηκώσει τον κόσμο υπέρ του. Δεν θα ασχοληθώ με τα «κουτσομπολιά» πως ένας απ’ τους λόγους που πήγε να ηρεμήσει στις Σπέτσες, μέχρι να ξαναβρεί τη φόρμα του, οφείλεται στο ότι ήθελε να αποφύγει τις συμβουλές του πατέρα του, μένοντας μαζί του στο ίδιο διαμέρισμα στην οδό Βούρβαχη στον Νέο Κόσμο, καθώς στο Κολωνάκι η οικία που αγόρασε είναι γιαπί ακόμη, αλλά στις πληροφορίες που τον εμφανίζουν να οργανώνει την αντεπίθεσή του με τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Μαθαίνω δε ότι έχει βρει νέα γραφεία για να στεγαστεί, μετά την έξωσή του από την Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας. Απομένει να μάθουμε, καθώς σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου τις επόμενες ημέρες, εάν το «στρατηγείο» που στήνει σε νέο χώρο θα είναι για να προετοιμάσει την κάθοδό του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ή την αυτόνομη είσοδό του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μέσα από την ίδρυση νέου κομματικού φορέα.