Aναταραχή στο συγκρότημα Αλαφούζου έχει προκαλέσει η έλευση του πρώην πρόεδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα και η προεξοφλούμενη ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου του ΣΚΑΪ. Με δεδομένη την πολιτικότητα, αλλά και τη μακρά δημοσιογραφική διαδρομή που έχει διανύσει ο άνδρας, είναι λογικό οι επικεφαλής ενημέρωσης του Φαλήρου να ανησυχούν ότι ο Ζούλας θα έχει εποπτικό ρόλο και στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Big Mouth του powergame.gr, o Γιάννης Αλαφούζος έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Ζούλας να ασχοληθεί με τα δημοσιογραφικά του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστροφή του Αλέξη Παπαχελά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με έξι εκπομπές, έρχεται να επιβεβαιώσει όσους ισχυρίζονται ότι μετά την αποχώρηση της Εύης Κουτσαυτάκη από το Φάληρο έχει ενισχυθεί ο ρόλος και κυρίως η επιρροή του επί χρόνια διευθυντή της «Καθημερινής» στο μυαλό του Αλαφούζου.

Τι αναφέρει το Big Mouth

– Η έλευση του πρώην πρόεδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα, και η προεξοφλούμενη ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου του ΣΚΑΪ, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει μια κάποια αναταραχή στο συγκρότημα Αλαφούζου. Για να γίνω πιο ακριβής, με δεδομένη την πολιτικότητα, αλλά και τη μακρά δημοσιογραφική διαδρομή που έχει διανύσει ο άνδρας, είναι λογικό οι επικεφαλής της ενημέρωσης σε τηλεόραση (Παπαδρόσος) και ραδιόφωνο (Χιώτης) να ανησυχούν ότι ο Ζούλας θα έχει εποπτικό ρόλο (εκτός των άλλων) και στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ. Επειδή οι καλές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους (ή χαλάνε τις φιλίες, όπως συνέβη στην περίπτωση Κουτσαυτάκη), ο πρόεδρος Αλαφούζος έσπευσε να διαβεβαιώσει (όπως μαθαίνω τους ανησυχούντες) ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Ζούλας να ασχοληθεί με τα δημοσιογραφικά του ΣΚΑΪ.

! Με την ευκαιρία, να επισημάνω και την επιστροφή του Αλέξη Παπαχελά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με έξι εκπομπές, που έρχεται να επιβεβαιώσει όσους ισχυρίζονται (και όχι αδίκως) ότι μετά την αποχώρηση της Εύης Κουτσαυτάκη από το Φάληρο έχει ενισχυθεί ο ρόλος και κυρίως η επιρροή στο μυαλό του Αλαφούζου τού επί χρόνια διευθυντή της «Καθημερινής».