Μια τυχαία αλλά ευχάριστη συνάντηση είχε η Άννα Διαμαντοπούλου κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, τη Δευτέρα το βράδυ στο Musique Cafe στο Παγκράτι.

Διαβάστε εδώ: Άννα Διαμαντοπούλου: Ζεστή συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, την ιδιαίτερη νότα στη βραδιά την έδωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος έτρωγε στο διπλανό μαγαζί. Οι δημοσιογράφοι, λοιπόν, που είδαν τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης να περνάει τυχαία από το μαγαζί, τον φώναξαν στη μεγάλη παρέα τους -κάτι που όπως φάνηκε- χαροποίησε ιδιαίτερα την υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Οι αγκαλιές και τα φιλιά των δύο, που συνδέονται με φιλία χρόνων, περίσσευαν ενώ ο Ζέρβας κάθισε στην παρέα και ήπιε ένα ποτό.

Τι αναφέρει το Big Mouth 

– Μια τυχαία συνάντηση είχε η Άννα Διαμαντοπούλου κατά τη διάρκεια της μάζωξης που έκανε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, τη Δευτέρα το βράδυ στο Musique. Την ιδιαίτερη νότα στη βραδιά την έδωσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζέρβας, ο οποίος, όπως μου είπε μια φίλη που ήταν εκεί, έτρωγε στο διπλανό μαγαζί. Περνούσε, λοιπόν, τυχαία, τον είδαν οι δημοσιογράφοι και τον φώναξαν στη μεγάλη παρέα, κάτι που, όπως φάνηκε, χαροποίησε ιδιαίτερα τη Διαμαντοπούλου. Οι αγκαλιές και τα φιλιά των δύο περίσσευαν, ενώ ο πρώην δήμαρχος κάθισε στην παρέα και ήπιε ένα ποτό, άλλωστε, όπως αποκαλύφθηκε στην κουβέντα, οι δύο συνδέονται με φιλία χρόνων.