Συνάντηση με επώνυμους αριστερούς «influencers» είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης την προηγούμενη Πέμπτη, μία ημέρα πριν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν η Ρέα Βιτάλη, ο Λεωνίδας Καστανάς, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Λαμπρινή Ρόρη, ο Ορέστης Καλογήρου και ο Αρίστος Δοξιάδης, αδερφός του Απόστολου, που, όπως είναι ήδη γνωστό, συνδέεται στενά με τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συζήτηση ήταν χαλαρή με τα «καναπεδάκια» να έχουν την τιμητική τους.

Διαβάστε ακόμα: Μηνύματα Μητσοτάκη από τη Βιέννη σε Γερμανία, Αλβανία και Β. Μακεδονία - Μεταναστευτικό και Ευρωπαϊκή Άμυνα στο τραπέζι

Ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της χαλαρής κουβέντας, προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει αλλάξει, με αποτέλεσμα να έχει χάσει «την παλιά της αίγλη η κυβέρνηση», όπως αναφέρει το «Big Mouth» .

Τι γράφει η στήλη ''Big Mouth''

-Σας έχω υποσχεθεί ότι κάθε μέρα, πρώτα ο Θεός και μετά των φυσιοθεραπευτών η δουλειά, θα σας έχω από μια ωραία είδηση. Από αυτές που οι πολιτικοί τις κρύβουν και που οι συνάδελφοι αρέσκονται να τις αποκαλύπτουν χωρίς να αναφέρουν την αρχική πηγή. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Την προηγούμενη Πέμπτη, μια μέρα πριν ανηφορήσει για τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με επώνυμους αριστερούς influencers. Τους πιο επώνυμους θα σας έλεγα, οι οποίοι δείχνουν μια συμπάθεια αν και αριστεροί, στο πρόσωπο του αρχηγού Κυριάκου. Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν η Ρέα Βιτάλη, ο Λεωνίδας Καστανάς, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Λαμπρινή Ρόρη, ο Ορέστης Καλογήρου και ο Αρίστος Δοξιάδης, αδερφός του Απόστολου, που ως γνωστόν συνδέεται στενά με τον πρωθυπουργό. Η συζήτηση ήταν χαλαρή με τα «καναπεδάκια» να έχουν την τιμητική τους. Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη μου, ο πρόεδρος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της χαλαρής κουβέντας, προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει αλλάξει, με αποτέλεσμα να έχει χάσει την παλιά της αίγλη η κυβέρνηση. Αν και δόθηκαν πολλές και διαφορετικές απαντήσεις, θα αποφύγω την παράθεσή τους, περιμένοντας με αγωνία την επόμενη μάζωξη του πρωθυπουργού με τους δεξιούς influencers. Και την περιμένω γιατί ενδεχομένως αυτοί, να έχουν πιο σημαντικές επισημάνσεις σε σχέση με το τι δεν τους αρέσει από την κυβέρνηση.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η στήλη «Big Mouth» σήμερα ΕΔΩ.