Να αλλάξει καριέρα φαίνεται ότι σκέφτεται ο Στέφανος Κασσελάκης, αν κρίνουμε από τα όσα ισχυρίζεται ένας πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως ο έκπτωτος πρόεδρος έχει κάνει κρούση σε καναλάρχη για να δουλέψει στην τηλεόραση.

Δεν θα ήταν άλλωστε και κάτι πολύ έξω από τα νερά του, καθώς στη μέχρι τώρα πολιτική πορεία του φρόντισε κάθε πτυχή της προσωπικής ζωής του αλλά και της Κουμουνδούρου να μετατραπεί σε τηλεριάλιτι.

Το να πιάσει στασίδι στα πρωινάδικα σε μια μόνιμη βάση πάντως δεν ήταν ένα ενδεχόμενο το οποίο άρχισε να εξετάζει μετά την καθαίρεσή του από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε ως σκέψη μετά τις ευρωεκλογές του Ιουνίου. «Διερεύνησε την πιθανότητα να αποσυρθεί από την πολιτική ή να βρει δουλειά σε περίπτωση που τον έδιωχναν. Εκεί διαμίλησε σε κάποιον επιχειρηματία των μέσων ενημέρωσης, αν θα έβλεπε τη δυνατότητα συνεργασίας. Επειδή δέχεται και πιέσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον να φύγει από αυτή την ιστορία που μπήκε, στη συνέχεια με τα πολλά προβλήματα τον πιέζουν να φύγει», δήλωσε (Attica ΤV).