Σε διαδικασία ανακαίνισης βρίσκεται αυτή την περίοδο ένα μεγαλοπρεπές ακίνητο παραπλεύρως του Προεδρικού Μεγάρου και του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο φέρεται πως ανήκει στην οικογένεια Αγγελοπούλου.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ως εκ τούτου, λοιπόν, οι συνειρμοί και τα σενάρια που θέλουν το όνομα της Γιάννας Αγγελοπούλου να συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που εξετάζονται για τη διαδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι αναπόφευκτα.

Διαβάστε ακόμα: Η θυμωμένη απάντηση Μητσοτάκη για το σενάριο Δένδια ως ΠτΔ - Πώς "άνοιξε" περισσότερο τη συζήτηση

Πάντως, αν γινόταν κάτι τέτοιο τελικώς - όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το «Big Mouth» - η οικοδομική αναβάθμιση της περιοχής «θα φάνταζε δεδομένη».

Τι γράφει η στήλη ''Big Mouth''

– Δεν ξέρω αν έχει κάποια σημειολογική σημασία, αλλά, όπως έμαθα από τους γνωρίζοντες το real estate πέριξ της Ηρώδου Αττικού, αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης ένα μεγαλοπρεπές ακίνητο παραπλεύρως του Προεδρικού Μεγάρου και του πρωθυπουργικού στρατηγείου. Πρόκειται για ένα ακίνητο που ανήκει, σύμφωνα με τους εν λόγω κύκλους, στην οικογένεια Αγγελοπούλου και ως εκ τούτου οι συνειρμοί και τα σενάρια που θέλουν το όνομα της Γιάννας να συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που εξετάζονται για τη διαδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου είναι αναπόφευκτα. Εξάλλου, στην περίπτωση που η Σιδηρά Κυρία του 2004 ανερχόταν στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα, το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν να επιστρατευθούν τουλάχιστον δύο-τρία κτίρια για τις ανάγκες της νέας πραγματικότητας… Ως εκ τούτου, η οικοδομική αναβάθμιση της περιοχής θα φάνταζε δεδομένη.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η στήλη «Big Mouth» σήμερα ΕΔΩ.