Το ενδιαφέρον του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Open είναι πλέον γνωστό και έχει συζητηθεί αρκετά. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο συναντήσεις που είχε με τους Νταβιντιάν και Φωτιάδη, τον δικηγόρο του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, τις τελευταίες μέρες φημολογείται, επίσης, ότι ο κ. Ηλιόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώνεται η σχετική πληροφορία.

Διαβάστε ακόμα: ΑΕΚ: 350.000 ευρώ το πρόστιμο από τον Μάριο Ηλιόπουλο για τον αποκλεισμό από τη Νόα!

Όμως, αυτό που είναι σχεδόν βέβαιο, όπως αποκαλύπτει πάντα η στήλη, είναι το γεγονός πως ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και για την εξαγορά δύο πολύ μεγάλων και ιδιαίτερα γνωστών sites. Με τον ιδιοκτήτη του ενός εκ των δύο, τους συνδέει, μάλιστα, η κοινή αγάπη τους για την ΑΕΚ.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον και η κινητικότητα του Μάριου Ηλιόπουλου στον χώρο των media είναι έντονη.

Τι γράφει η στήλη ''Big Mouth''

– Εκτενώς έχει γραφτεί και έχει συζητηθεί το ενδιαφέρον του εφοπλιστή και εσχάτως ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Open. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες κάνουν λόγο περί δύο συναντήσεων που είχε με τους Νταβιντιάν και Φωτιάδη (πρόκειται για τον δικηγόρο του Ιβάν Σαββίδη). Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε στην πιάτσα ότι ο Ηλιόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον ίδιο τον Ιβάν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται η σχετική πληροφορία. Απεναντίας, εκείνο που έμαθα, και δη από αξιόπιστη πηγή, είναι ότι ο πρόεδρος Μάριος έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την εξαγορά δύο πολύ μεγάλων (και ιδιαίτερα γνωστών) sites. Για να σας το κάνω πιο εύκολο, με τον ιδιοκτήτη του ενός εκ των δύο τούς συνδέει η κοινή αγάπη τους για την ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που θέλω να κρατήσετε είναι ότι ο Ηλιόπουλος, εκτός από sites, δεν αποκλείεται να αγοράσει κι ένα ποσοστό σε μεγάλο εκδοτικό όμιλο. Γενικώς έχει βγει στην πιάτσα και για μιντιακά ψώνια.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η στήλη «Big Mouth» σήμερα ΕΔΩ.