Ένα λάθος τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη προς πανίσχυρο οικονομικό παράγοντα στάθηκε αφορμή για την εξαφάνιση του Ευάγγελου Αποστολάκη από τα δρώμενα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όταν προέκυψε η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου φέρεται να επικοινώνησε με πασίγνωστο επιχειρηματία, ο οποίος συνδέεται με τον πρώην ναύαρχο, διατυπώνοντάς του το αίτημα να μεσολαβήσει προκειμένου να πεισθεί ο Αποστολάκης να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος. 

Η κίνηση αυτή του Κασσελάκη φαίνεται να εξόργισε τον Αποστολάκη, ο οποίος από εκείνη τη μέρα αποφάσισε να εξαφανιστεί από το προσκήνιο και φυσικά από το πλευρό του πρώην ενοίκου της Κουμουνδούρου.

Τι αναφέρει το Big Mouth

– Ένα λάθος τηλεφώνημα του έκπτωτου Κασσελάκη προς πανίσχυρο οικονομικό παράγοντα στάθηκε αφορμή για την εξαφάνιση του βουλευτή Αποστολάκη από τα δρώμενα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως έμαθα, ο πρώην ένοικος της Κουμουνδούρου όταν προέκυψε η παραίτηση Ηλιόπουλου φέρεται να επικοινώνησε με πασίγνωστο επιχειρηματία, ο οποίος συνδέεται με τον πρώην ναύαρχο, διατυπώνοντάς του το αίτημα να μεσολαβήσει προκειμένου να πεισθεί ο Αποστολάκης να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος. Ήταν λογικό η κίνηση Κασσελάκη να εξοργίσει τον Αποστολάκη, ο οποίος από εκείνη τη μέρα αποφάσισε να εξαφανιστεί από το προσκήνιο και φυσικά από το πλευρό του έκπτωτου. Το γεγονός ότι ο Stefanos ενήργησε ερήμην του ναυάρχου δείχνει και λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Όμως ο Αποστολάκης θα όφειλε να τον είχε πάρει χαμπάρι. Άλλωστε, δεν ήταν και δύσκολο…